Video Opnemen Vanaf Een Computerscherm

Inhoudsopgave:

Video Opnemen Vanaf Een Computerscherm
Video Opnemen Vanaf Een Computerscherm

Video: Video Opnemen Vanaf Een Computerscherm

Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2022, December
Anonim

Met bepaalde programma's kunt u een beeld opnemen dat naar het computerscherm wordt verzonden. Meestal worden ze gebruikt bij het maken van verschillende presentaties of tutorials voor het werken met sommige hulpprogramma's.

Video opnemen vanaf een computerscherm
Video opnemen vanaf een computerscherm

Het is nodig

Fraps-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Een van de eenvoudigste programma's om een ​​afbeelding van een computerscherm op te nemen, is het hulpprogramma Fraps. Het heeft een ingebouwde functie voor het opnemen van een audiosignaal, wat voor veel gebruikers belangrijk is. Download dit programma en installeer het.

Stap 2

Voer het hulpprogramma uit en begin met het configureren van de bedieningsparameters. Open het tabblad Algemeen en schakel het Fraps-venster altijd bovenaan uit. Tijdens het opnemen heb je het Fraps-programmavenster nauwelijks nodig. Ga naar het FPS-tabblad. Zorg ervoor dat u de optie Stop benchmark automatisch uitschakelt. Als u deze functie niet uitschakelt, stopt de video-opname automatisch na de opgegeven tijdsperiode.

Stap 3

Vink het vakje naast FPS aan als u het aantal frames per seconde wilt zien dat tijdens de opname wordt weergegeven. Ga naar het tabblad Films. Klik op de knop Wijzigen en selecteer de map waarin de video's worden opgeslagen. In dit geval is het beter om een ​​harde schijfpartitie te gebruiken waarop geen besturingssystemen zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Zoek het veld Sneltoets video-opname. Klik erop met de linkermuisknop en druk op de toets die het opnemen van video vanaf het scherm start en stopt. Vink het vakje naast Volledig formaat aan om de kwaliteit van de opgenomen video te maximaliseren. Voer je FPS in. Selecteer de gewenste waarde uit de voorgestelde opties of voer deze zelf in door op het betreffende item te klikken. Activeer de Record Sound-parameter als u een geluidssignaal moet opnemen.

Stap 5

Minimaliseer het programmavenster door op de gewenste toets te drukken. Sluit het hulpprogramma niet volledig af. Om te beginnen met het opnemen van video, drukt u op de toets die u hebt opgegeven in de Video Capture Hotkey. Druk er nogmaals op om het programma te stoppen. Controleer de kwaliteit van de resulterende video en evalueer het audiosignaalniveau.

Populair per onderwerp