Penselen Invoegen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Penselen Invoegen In Photoshop
Penselen Invoegen In Photoshop

Video: Penselen Invoegen In Photoshop

Video: Penselen Invoegen In Photoshop
Video: Download and Install Brushes In Photoshop CC 2024, Mei
Anonim

De productiviteit van de geliefde door veel grafische editor Photoshop kan worden verhoogd door extra tools toe te voegen aan de bestaande tools. Volg deze eenvoudige instructies om nieuwe functies aan het penseel toe te voegen.

Penselen invoegen in Photoshop
Penselen invoegen in Photoshop

Noodzakelijk

Om nieuwe penselen aan Photoshop toe te voegen, moet u ze downloaden op een van de gespecialiseerde sites of forums: www.photoshopbrushes.ru, www.vsekisti.ru, www.tutbrush.com

instructies:

Stap 1

Nadat u de gewenste penselen naar uw computer hebt gedownload, moet u ze in de Photoshop-werkbalk plakken. Kopieer hiervoor de penseelbestanden en plak ze in de map Penselen van het Photoshop-programma op: C: ProgrammabestandenAdobePhotoshopPresetsBrushes.

Laad Photoshop opnieuw. De nieuwe penselen verschijnen nu in de lijst in de werkbalk.

Stap 2

U kunt ook een andere manier gebruiken om penselen te downloaden. Open Photoshop en selecteer het penseel in de gereedschapskist. Klik nu in de balk bovenaan, naast de penseelknop, op het driehoekige pictogram. Zoek in het menu dat wordt geopend een ander vergelijkbaar pictogram. Klik erop en selecteer Borstels laden. Nu hoeft u alleen nog de penselen te vinden die u op uw computer hebt gedownload en op de knop Laden te klikken.

Aanbevolen: