Hoe U Muziek Op Uw Computer Kunt Opslaan

Inhoudsopgave:

Hoe U Muziek Op Uw Computer Kunt Opslaan
Hoe U Muziek Op Uw Computer Kunt Opslaan

Video: Hoe U Muziek Op Uw Computer Kunt Opslaan

Video: Hoe U Muziek Op Uw Computer Kunt Opslaan
Video: Muziek opslaan op je horloge 2024, April
Anonim

Je kunt niet alleen muziek op je computer opslaan, maar ook bewerken, het formaat wijzigen, in het algemeen doen wat je hartje begeert.

Hoe u muziek op uw computer kunt opslaan
Hoe u muziek op uw computer kunt opslaan

instructies:

Stap 1

Zoals je uit persoonlijke ervaring kunt zien, is er meer dan één formaat voor het bewaren van muziek. Zelfs een gewoon persoon die indirect bekend is met de wereld van geavanceerde technologieën, weet zeker dat er minstens twee zijn - mp3 en wav. De eerste hiervan is met recht de meest populaire. Elk audiobestand dat van internet of een netwerk voor het delen van bestanden is gedownload, bevat de mp3-extensie. De tweede is populair sinds ongeveer de tijd dat cd's verschenen. En het was onvervangbaar totdat audiobestanden met een andere extensie op de wereldmarkt kwamen.

Stap 2

Dienovereenkomstig is de wereld veranderd en heeft het mp3-formaat zich verspreid. Maar velen hebben nog oude cd's met hun favoriete liedjes. En om ze niet weg te gooien, kunt u de muziek eenvoudig naar uw computer overbrengen en opslaan. Plaats hiervoor de cd in het station. Er verschijnt een autorun-venster op het scherm, waarin wordt aangeboden om bepaalde acties uit te voeren. We zullen het niet nodig hebben. U kunt dit venster veilig sluiten. Vervolgens zoeken we in het "start"-paneel naar een standaardspeler die in elk besturingssysteem is geïnstalleerd. Het heet Windows Media Player. Nadat u dit programma hebt uitgevoerd, moet u het tabblad "kopiëren van schijf" vinden. Door dit menu-item te activeren, begint het downloaden van muziek naar de harde schijf van de computer. De bestanden worden opgeslagen onder de extensie wav. Later kunnen ze worden geconverteerd naar mp3-formaat. Maar dit is optioneel.

Stap 3

Als er geen cd is, begint een persoon zich bezig te houden met "piraterij", illegaal muziek downloaden van internet, zonder vooraf na te denken over inbreuk op het auteursrecht. Maar desalniettemin wordt dit gedaan, dus u zult moeten vertellen hoe u muziek van internet kunt downloaden. Voer hiervoor de naam van het nummer en de auteur in de regel van de geïnstalleerde zoekmachine in. Kies vervolgens uit honderdduizenden voorgestelde links degene die u het leukst vindt. Volg daarna alle instructies op de site van waaruit de download zal worden gemaakt. Er verschijnt automatisch een venster waarin u wordt gevraagd de locatie op te geven om het bestand op te slaan. Jij geeft aan. Druk op de knop "opslaan". Opslaan is gedaan.

Aanbevolen: