Pro-tips: Hoe Maak Je Een Screenshot

Inhoudsopgave:

Pro-tips: Hoe Maak Je Een Screenshot
Pro-tips: Hoe Maak Je Een Screenshot

Video: Pro-tips: Hoe Maak Je Een Screenshot

Video: Pro-tips: Hoe Maak Je Een Screenshot
Video: iPhone 11 / 11 Pro Max: How to Take Screenshot + Tips (Screenshot Entire Webpage) 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers moeten soms iemand een screenshot van hun scherm "laten zien". Dit kan in slechts een paar eenvoudige stappen.

Pro-tips: hoe maak je een screenshot
Pro-tips: hoe maak je een screenshot

instructies:

Stap 1

Het bureaublad voorbereiden. Als u bestanden of programma's op het bureaublad voor de ontvanger wilt verbergen, verplaatst u ze naar een aparte map.

Stap 2

Druk op de toets PrintScreen (PrtSc) op het toetsenbord. Meestal bevindt de knop zich ergens in de rechterbovenhoek, rechts van de F12-knop, boven de pijlen. Na het klikken wordt de schermafbeelding opgeslagen in het tijdelijke geheugen van de computer.

Stap 3

Open een willekeurige grafische editor (Paint, Photoshop, enz.). Paint is op elke computer geïnstalleerd, u kunt het vinden door naar "Start" - "Programma's" (of "Alle programma's") - "Standaard" - "Paint" te gaan. U kunt ook klikken op "Start" - "Uitvoeren" - voer "mspaint" in - klik op "OK".

Stap 4

Plak de schermafbeelding in het programma. Dit kan worden gedaan door op de toetsen Ctrl + V te drukken, of door het menu "Bewerken" - "Plakken" te kiezen. Nu kunt u enkele bijschriften of verwijzingen aan uw foto toevoegen.

Stap 5

Sla de uiteindelijke afbeelding op. Klik op "Bestand" - "Opslaan als" en sla het bestand op uw bureaublad op. Klaar! Nu kunt u de afbeelding naar e-mail verzenden of op uw computer opslaan.

Aanbevolen: