Een Bestand Overbrengen Via Skype

Inhoudsopgave:

Een Bestand Overbrengen Via Skype
Een Bestand Overbrengen Via Skype

Video: Een Bestand Overbrengen Via Skype

Video: Een Bestand Overbrengen Via Skype
Video: How to Send A File In Skype - Send Image, Video, or Any File in Skype 2024, Mei
Anonim

Voor dierbaren die toevallig op grote afstand van elkaar zitten, is Skype een uitkomst, omdat je niet alleen realtime kunt communiceren, maar ook de nodige bestanden naar je gesprekspartners kunt sturen.

Een bestand overbrengen via Skype
Een bestand overbrengen via Skype

instructies:

Stap 1

Skype is echt een geweldige manier om allerlei soorten bestanden online te verzenden. Tegelijkertijd legt Skype, in tegenstelling tot e-mail, geen beperkingen op aan de grootte van het verzonden bestand. Bovendien kunt u met het programma documenten rechtstreeks van computer naar computer verzenden, waarbij u de Skype-internetservice omzeilt, waardoor de tijd voor het verzenden van een bericht aanzienlijk kan worden verkort. Bovendien hangt de gegevensoverdrachtsnelheid alleen af van het specifieke verbindingskanaal tussen de twee gebruikers.

Stap 2

Alleen geregistreerde gebruikers die online zijn, kunnen berichten en verschillende bestanden verzenden via het Skype-systeem. Meld u aan bij Skype en wacht tot het systeem opstart en u uw lijst met contactpersonen laat zien. Beweeg uw cursor over de persoon naar wie u een tekst- of multimediadocument wilt verzenden. Dubbelklik met de linkermuisknop op het geselecteerde contact.

Stap 3

Uw gesprekspartner moet in de buurt van de computer zijn om de indiening van het bestand goed te keuren. Misschien moet hij gewaarschuwd worden dat je het bestand wilt overzetten. Skype kan pas worden uitgeschakeld als het document volledig is gedownload naar de computer van de geadresseerde.

Stap 4

Door op de regel van de gewenste gebruiker te klikken, opent u een berichtvenster. Klik op de knop "+" bovenaan het dialoogvenster naast de knoppen "Bellen" en "Video-oproep". Gebruik het programma "Verkenner" dat wordt geopend en geef het pad op naar het bestand dat u naar uw gesprekspartner wilt verzenden. Selecteer de gewenste map of document door er met de linkermuisknop op te klikken. Klik op "Verzenden" en "OK" om uw acties te bevestigen. Nu moet uw gesprekspartner akkoord gaan met het overzetten van het bestand en het pad op de computer aangeven waar hij de gegevens wil opslaan.

Stap 5

Nadat het downloaden is gestart, ziet u een balk voor gegevensoverdracht in het tekstberichtvenster. Met elke verzonden kilobyte wordt deze iets langer. Wanneer het einde is bereikt, wordt het bestand overgedragen.

Aanbevolen: