Hoe Een Hoofdtelefoon In De Computer Te Steken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Hoofdtelefoon In De Computer Te Steken
Hoe Een Hoofdtelefoon In De Computer Te Steken

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon In De Computer Te Steken

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon In De Computer Te Steken
Video: Hoe een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Het is onmogelijk om het moderne leven voor te stellen zonder een computer. U kunt documenten afdrukken, naar muziek luisteren en 3D-films bekijken. Veel gebruikers kopen computers in een complete en noodzakelijke configuratie en de jongens van de technische ondersteuning zijn bezig met de montage. Echter, als het gaat om het zelf aansluiten van iets, rijzen er vragen. U wilt bijvoorbeeld genieten van de schoonheid van muziek in uw nieuwe hoofdtelefoon, maar u moet deze eerst aansluiten op uw computer.

Hoe een hoofdtelefoon in de computer te steken
Hoe een hoofdtelefoon in de computer te steken

instructies:

Stap 1

De meeste hoofdtelefoons maken gebruik van 3,5 mm mini-jack analoge ingangstechnologie. Als je koptelefoon is uitgerust met zo'n stekker, dan is het een kleine moeite om de juiste connector te vinden. Het is een klein gaatje dat groen is geverfd aan de randen. Als u een ingebouwde of verwijderbare interne geluidskaart heeft, bevinden de connectoren (drie of meer) zich aan de achterkant van de systeemeenheid. Mits je luidsprekers hebt aangesloten, is deze aansluiting niet moeilijk te vinden, aangezien zowel de luidsprekers als de koptelefoon op dezelfde analoge audio-uitgang zijn aangesloten. Haal gewoon het snoer uit de luidsprekers en sluit de hoofdtelefoon aan.

mini-jack 3,5 mm
mini-jack 3,5 mm

Stap 2

Sommige luidsprekers zijn uitgerust met ingebouwde extra connectoren die de functionaliteit op de geluidskaart dupliceren. Als een van de speakers een koptelefoonaansluiting heeft (ook al is deze zwart), dan is dit wat je zoekt. Voel je vrij om in te voegen - ze zullen werken. Als er meerdere connectoren zijn, zijn deze noodzakelijkerwijs in verschillende kleuren geverfd. Zoek het bovengenoemde groen en probeer het erop aan te sluiten. Er kunnen ook extra connectoren op het voorpaneel van de systeemeenheid worden geplaatst.

Stap 3

De handelingen beschreven in de eerste twee stappen worden uitgevoerd op voorwaarde dat je een externe geluidskaart hebt.

Stap 4

Als u propriëtaire geluidskaartsoftware hebt geïnstalleerd, kan deze de aansluiting en loskoppeling van een hoofdtelefoon op de ene of de andere aansluiting detecteren.

Stap 5

Als u een draadloze hoofdtelefoon gebruikt, moet u een USB-zender hebben. Sluit hem aan op een vrije USB-poort, wacht tot hij door het systeem wordt gedetecteerd. Wanneer informatie in de lade verschijnt dat de apparatuur is gedefinieerd, begint u deze te gebruiken. Als deze hoofdtelefoon wordt geleverd met een software-cd, installeer deze dan eerst. U zou een pictogram op uw bureaublad moeten zien, door erop te klikken, kunt u de hoofdtelefoon inschakelen en configureren.

Aanbevolen: