Hoeveel Cores Zitten Er In Uw Computer

Inhoudsopgave:

Hoeveel Cores Zitten Er In Uw Computer
Hoeveel Cores Zitten Er In Uw Computer

Video: Hoeveel Cores Zitten Er In Uw Computer

Video: Hoeveel Cores Zitten Er In Uw Computer
Video: (basic) welke onderdelen zitten er in een computer? 2024, Mei
Anonim

Het is niet langer verwonderlijk dat een pc meer dan één core heeft. En hoogstwaarschijnlijk zal binnenkort de tijd komen dat de productie van single-core computers als overbodig wordt beschouwd. En daarom is het tegenwoordig belangrijk om te weten hoeveel cores uw computer heeft. Met deze kennis kun je begrijpen of de verkoper in de ijzerhandel vals heeft gespeeld, of je kunt gewoon opscheppen tegen je vrienden over de kracht van je pc. En er zijn verschillende manieren om erachter te komen hoeveel kernen er in de computer zitten.

Hoeveel cores zitten er in uw computer
Hoeveel cores zitten er in uw computer

Noodzakelijk

  • - eigenschappen van het systeem
  • - "Taakbeheer"
  • - speciaal programma

instructies:

Stap 1

Om het aantal cores op de eerste manier te controleren, gaat u naar de systeemeigenschappen. Het is eenvoudig genoeg: klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteer Eigenschappen. In dit gedeelte leest u welke processor u hebt geïnstalleerd. En nu is de zaak klein - zoek gewoon uw processor in een zoekmachine en ontdek de kenmerken ervan.

Stap 2

Voor de tweede methode moet u "Taakbeheer" openen. Om dit te doen, drukt u tegelijkertijd op de toetsencombinatie "Alt" + "Ctrl" + "Delete". In de "Manager" selecteert u de sectie "Prestaties / Prestaties", en de grafieken van de processorbelasting worden voor u geopend. Maar je moet niet bang zijn, er is niets ingewikkelds - je hoeft alleen deze grafieken te tellen, er zijn er zoveel als er kernen zijn.

Stap 3

De meest nauwkeurige en juiste manier om het aantal cores op uw computer te bepalen, is door een speciaal programma te installeren. Er zijn veel programma's die u informatie tonen over de hardware van uw computer.

Aanbevolen: