Bestandsdownloads Versnellen

Inhoudsopgave:

Bestandsdownloads Versnellen
Bestandsdownloads Versnellen

Video: Bestandsdownloads Versnellen

Video: Bestandsdownloads Versnellen
Video: Webinar - Flächenkühlung in Gebäuden: Einsatzmöglichkeiten in Bestand und Neubau 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het downloaden van bestanden te versnellen. Meestal, wanneer de snelheid lager is dan de aangegeven snelheid, is het verre van het feit dat het hele punt in de internetverbinding ligt. Soms is dit te wijten aan het feit dat er technische werkzaamheden aan de server worden uitgevoerd. Maar als dat niet het geval is, moet u enkele technische richtlijnen controleren.

Bestandsdownloads versnellen
Bestandsdownloads versnellen

instructies:

Stap 1

Allereerst, als de snelheid u veel traag leek, zelfs lager dan waarvoor u geld betaalt, moet u geen toevlucht nemen tot "snelle oplossingen" met behulp van twijfelachtige websites. Het feit is dat wanneer ze een probleem proberen op te lossen met een verzoek aan een zoekservice zoals "de snelheid van internet verhogen", dan verschijnt er vrij vaak een "programma om de snelheid te verhogen" in de antwoorden. Als je een goed beveiligingssysteem hebt geïnstalleerd, kan dit programma hoogstwaarschijnlijk niet eens downloaden, omdat het systeem er onmiddellijk een virus in vindt. Maar als u dit downloadt, moet u in het beste geval "een sms sturen naar dat en dat nummer" of zelfs niet starten, maar het zal een virus in uw besturingssysteem activeren. In ieder geval mag een dergelijke methode op geen enkele manier worden gebruikt om te versnellen.

Stap 2

Als het je lijkt dat de snelheid van de internetverbinding veel lager is dan die vermeld in het tariefplan, dan kan dit eenvoudig worden gecontroleerd. Een online snelheidstest is voldoende (volg de link om de test te voltooien, de snelheid zal in werkelijkheid lager zijn dan de aangegeven snelheid, en voordat u de provider hierover informeert, moet u het nog een paar keer proberen. En dan, als de situatie dat wel doet niet veranderen, moet u contact opnemen met de technische ondersteuning van gebruikers. Of bel of schrijf naar de technische ondersteuningssectie van het forum van uw provider.

Stap 3

Lage downloadsnelheden kunnen worden veroorzaakt door oude software. De "standaard" downloadmanager van Internet Explorer ondersteunt bijvoorbeeld het hervatten niet, het breekt vaak, de snelheid is langzamer dan normaal, enz. Deze regel is echter helaas van toepassing op de meeste "standaard" managers. Daarom is het beter om een alternatieve te downloaden (bijvoorbeeld Download Master).

Stap 4

Soms kan uw verbindingssnelheid om andere redenen afwijken van uw downloadsnelheid. Als de server technische werkzaamheden ondergaat of overbelast is, wordt de snelheid vanzelf verlaagd en wordt de situatie pas na verloop van tijd gecorrigeerd.

Aanbevolen: