Hoe Maak Je Jezelf Onoverwinnelijk?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Jezelf Onoverwinnelijk?
Hoe Maak Je Jezelf Onoverwinnelijk?

Video: Hoe Maak Je Jezelf Onoverwinnelijk?

Video: Hoe Maak Je Jezelf Onoverwinnelijk?
Video: Met Zelfhypnose ben je onoverwinnelijk in elke situatie (leer de 6 stappen) 2024, Mei
Anonim

Bevooroordeeld overschatte complexiteit van computerspellen kan soms leiden tot white heat. Voor degenen die bijvoorbeeld Super MeatBoy speelden, is het heel begrijpelijk waarom gamers zo vaak de vraag stellen: "Hoe word je onsterfelijk?"

Hoe maak je jezelf onoverwinnelijk?
Hoe maak je jezelf onoverwinnelijk?

instructies:

Stap 1

Verken de gameplay-functies. De mogelijkheid om een tijdje onoverwinnelijk te worden is in veel games aanwezig en is organisch verweven in de gameplay. Deze omvatten de transformatie in een monster van The Suffering, "demonische modus" van Painkiller, of zelfs de klassieke "berserk-modus" van Doom, die in wezen hetzelfde was. Als zo'n mogelijkheid in het spel bestaat, dan zijn er zeker momenten waarop je niet zonder kunt. Gewoonlijk opent toegang tot "onsterfelijkheid" het vullen van een schaal - dus let op de sensor en experimenteer.

Stap 2

Gebruik Artmoney. Deze methode was vooral populair in de jaren 2000, toen het aantal levens voornamelijk werd gemeten door specifieke aantallen, en niet door een regeneratiesysteem. Het principe is als volgt: je downloadt het programma, gebruikt een eenvoudige interface, zoekt de parameter in het spel die verantwoordelijk is voor het aantal levens, en zet een vinkje bij "freeze the value". De methode is vrij eenvoudig, maar vereist enige vaardigheid en is niet altijd geschikt voor moderne games.

Stap 3

Trek sportschoenen aan. Trainer is een programma dat dezelfde functies vervult als ArtMoney, technisch op bijna dezelfde manier, maar gemakkelijker te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is de trainer te starten, vervolgens het spel, op "F1" te drukken en te genieten van het gemak van passen. Van alle manieren om ontwikkelaars te "bedriegen", kan deze de meest succesvolle worden genoemd: trainers werken stabiel, zijn beschikbaar op internet en veroorzaken geen problemen voor gebruikers.

Stap 4

Gebruik cheatcodes. Deze methode, "persoonlijk goedgekeurd door de ontwikkelaars", wordt geïmplementeerd in de alfaversie van de producten. Aanvankelijk wordt "cheat" door de programmeurs zelf gebruikt als een testopdracht, zodat het kan worden gebruikt om het spel beter te debuggen. Deze commando's zijn echter niet uitgesneden tot de definitieve versie van het product, zodat de spelers ook plezier kunnen hebben. Cheats zijn te vinden op internet of in het CheMax-programma. Ze worden meestal ingevoerd in de opdrachtregel of na het indrukken van de "zeg"-toets.

Aanbevolen: