Markering Op Het Bureaublad Verwijderen

Inhoudsopgave:

Markering Op Het Bureaublad Verwijderen
Markering Op Het Bureaublad Verwijderen

Video: Markering Op Het Bureaublad Verwijderen

Video: Markering Op Het Bureaublad Verwijderen
Video: Hoe Gmail snelkoppeling op het bureaublad te maken 2024, Mei
Anonim

Onderdelen op het bureaublad kunnen er anders uitzien. In het Microsoft Windows besturingssysteem kan de gebruiker alles naar eigen smaak indelen. U kunt met een paar klikken de kleurmarkering van pictogrammen en inscripties op het "bureaublad" aanpassen of verwijderen, als u weet wat en waar u moet zoeken.

Markering op het bureaublad verwijderen
Markering op het bureaublad verwijderen

instructies:

Stap 1

De belangrijkste instellingen van het "Desktop" bevinden zich in het venster "Eigenschappen: Weergave". Om het te bellen, opent u via het menu "Start" "Configuratiescherm". Selecteer in de categorie "Ontwerp en thema's" het pictogram "Scherm" door erop te klikken met de linkermuisknop, of selecteer een van de beschikbare taken. Een andere manier: klik met de rechtermuisknop op een willekeurige plaats van het "bureaublad" vrij van bestanden en mappen. Selecteer Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu en er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

Stap 2

Als op uw "Desktop" de labels van alle mappen en bestanden in kleur zijn gemarkeerd, gaat u naar het tabblad "Desktop" in het geopende venster en klikt u op de knop "Bureaubladinstellingen". Ga in het extra dialoogvenster "Desktop Elements" dat wordt geopend naar het tabblad "Web". Verwijder de markering uit het veld "Bureaubladelementen bevriezen" en klik op de knop OK. Klik in het eigenschappenvenster op de knop "Toepassen".

Stap 3

Extra visuele effecten en kleuren van emblemen of andere elementen van verschillende componenten van de "Desktop" worden geconfigureerd op het tabblad "Uiterlijk". Klik op de knop "Geavanceerd" en gebruik de vervolgkeuzelijst om de weergave van elementen naar wens aan te passen. Druk op de OK-knop in het extra ontwerpvenster, de "Toepassen"-knop in het eigenschappenvenster en sluit het venster.

Stap 4

Open vanuit het menu Start het Configuratiescherm, selecteer onder de categorie Prestaties en onderhoud het pictogram Systeem om het dialoogvenster Systeemeigenschappen te openen. Ga naar het tabblad "Geavanceerd" en klik in de groep "Prestaties" op de knop "Opties". Ga in het venster "Prestatie-opties" naar het tabblad "Visuele effecten". Plaats (verwijder) een markering in de vereiste velden en pas het uiterlijk naar wens aan. Klik op de knop OK in het parametersvenster, pas de nieuwe instellingen toe in het eigenschappenvenster en sluit het venster Systeemeigenschappen.

Aanbevolen: