Hoe Maak Je Een Mooie Knop?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mooie Knop?
Hoe Maak Je Een Mooie Knop?

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Knop?

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Knop?
Video: Hoe Maak Je Een Karabijnsluiting Aan Je Sieraden? 2024, Mei
Anonim

Bij het reizen over internet letten gebruikers vaak op het grafische ontwerp van bronnen. Dit is een belangrijke parameter van elke site. Het uiterlijk van de pagina bepaalt of de bezoeker erop blijft of deze sluit en nooit bezoekt. Daarom krijgen de afbeeldingen van de site speciale aandacht. Maar bij het inrichten van een hulpmiddel, mag men de functionaliteit ervan niet vergeten. Links moeten eruit zien als links en knoppen moeten eruit zien als knoppen.

Hoe maak je een mooie knop?
Hoe maak je een mooie knop?

instructies:

Stap 1

Om een mooi ontwerp voor de site te maken, heb je de kennis van grafische editors nodig. Een van de leiders op dit gebied is Adobe Photoshop. Open uw programma. Maak een nieuw document met de parameters die in de afbeelding worden weergegeven.

Stap 2

Vul de achtergrond met de kleur "bfbfbf". Gebruik het gereedschap Verplaatsen om de horizontale en verticale hulplijnen in het document te centreren. Selecteer het gereedschap Afgeronde rechthoek. Merk op dat het in de vormlaagmodus moet staan. Verplaats de cursor naar het midden van het document, klik met de linkermuisknop en houd tegelijkertijd de "Alt"-toets ingedrukt. Teken een rechthoek. Open de laagstijlen en stel de parameters in die in de afbeelding worden getoond.

Stap 3

Houd de "Ctrl"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en klik met de linkermuisknop op de vormlaag. De selectie wordt geladen. Neem van de werkbalk "rechthoekige selectie". Zet het in de aftrekmodus. Maak een overzicht van de bovenkant van de selectie. Maak een nieuwe laag en vul deze met wit. Zet de dekking van de laag op 20%.

Stap 4

Neem de teksttool. Schrijf het woord dat je wilt. Stel het lettertype, de grootte en de stijl van de tekst in. Ga naar laagstijlen en stel de volgende parameters in. Je knop is klaar.

Stap 5

Laten we het nu controleren op exacte pixels. Neem de zoomtool. Vergroot de grootte van de knop zo veel mogelijk. Kijk goed naar alle randen. Ze moeten duidelijke grenzen hebben. Geen overgangskleuren. Als de vormen niet duidelijk zijn, laadt u de functie "vrije transformatie" en gebruikt u de bedieningstoetsen om de vorm van de knop te corrigeren. Nu kunt u het op uw site plaatsen.

Aanbevolen: