Een Knop Hernoemen

Inhoudsopgave:

Een Knop Hernoemen
Een Knop Hernoemen

Video: Een Knop Hernoemen

Video: Rename start button.mp4 2022, November
Anonim

De taak van het hernoemen, wijzigen of herschikken van knoppen op een werkbalk of menu's en menuopdrachten wordt uitgevoerd met behulp van het standaard Microsoft Windows-besturingssysteem met de muis of in het dialoogvenster Opdrachtvolgorde wijzigen, dat ook toegankelijk is via het toetsenbord.

Een knop hernoemen
Een knop hernoemen

instructies:

Stap 1

Selecteer het item "Instellingen" in het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het programmavenster om de naam van de knop of menuopdracht te wijzigen.

Stap 2

Ga naar het tabblad Werkbalken en pas het selectievakje toe op het werkbalkveld waarvoor u de weergave-instellingen wilt bewerken.

Stap 3

Open het menu met de opdracht die u wilt wijzigen en markeer de geselecteerde opdracht.

Stap 4

Klik op de knop Geselecteerd object bewerken in het dialoogvenster Opties en voer de gewenste naam in het veld Naam in.

Stap 5

Druk op de softkey Enter om de uitvoering van de geselecteerde opdracht te bevestigen.

Stap 6

Klik op de te hernoemen knop op de selectiewerkbalk.

Stap 7

Klik op de knop Geselecteerd object bewerken in het dialoogvenster Opties en voer de gewenste knopnaam in het veld Naam in.

Stap 8

Druk op de softkey met het label Enter om te bevestigen dat de geselecteerde wijzigingen zijn toegepast en klik op de knop Sluiten in het dialoogvenster Opties.

Stap 9

Keer terug naar het menu "Service" van de bovenste werkbalk van het programmavenster en ga naar het item "Instellingen" om de bewerking van het hernoemen van een knop of menuopdracht uit te voeren met behulp van het toetsenbord.

Stap 10

Ga naar het tabblad Werkbalken en pas het selectievakje toe op het werkbalkveld waarvoor u de weergave-instellingen wilt bewerken.

Stap 11

Klik op de knop Opdrachten in het dialoogvenster Opties en klik onmiddellijk daarna op de knop Opdrachten opnieuw ordenen.

Stap 12

Selecteer de optie Menubalk als het te bewerken menu zich op de menubalk bevindt en selecteer het gewenste menu in de menubalklijst.

Stap 13

Selecteer de optie Werkbalk als het te hernoemen menu zich op de werkbalk bevindt en selecteer het gewenste menu in de lijst Werkbalk.

Stap 14

Geef de opdracht op waarvan u de naam wilt wijzigen in de lijst Besturingselementen.

Stap 15

Selecteer de optie Werkbalk en markeer de vereiste werkbalk in de lijst met werkbalken om de bewerking voor het hernoemen van de knop uit te voeren.

Stap 16

Geef een knop op om opties te bewerken in de lijst Besturingselementen en klik op de knop Geselecteerd object bewerken in het dialoogvenster Opties.

Stap 17

Voer de gewenste knopnaam in het veld Naam in en druk op de softkey Enter om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Populair per onderwerp