Hoe Het Bureaublad Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bureaublad Te Splitsen
Hoe Het Bureaublad Te Splitsen

Video: Hoe Het Bureaublad Te Splitsen

Video: Hoe Het Bureaublad Te Splitsen
Video: How To Use Split Screen On Windows 10 2024, Maart
Anonim

Tijdens intensief werk op een computer draait een standaardgebruiker tot een dozijn verschillende programma's - van boekhouding en documentatie tot ontwikkelomgevingen. En hoewel het Windows-besturingssysteem zorgt voor eenvoudig schakelen tussen programma's, zou het veel handiger zijn om meerdere onafhankelijke desktops te hebben.

Hoe het bureaublad te splitsen
Hoe het bureaublad te splitsen

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - DeskSpace-programma.

instructies:

Stap 1

Download en installeer het DeskSpace-programma op uw computer - met dit programma kunt u uw bureaublad in verschillende delen verdelen, die elk een volwaardige werkplek zullen zijn met een eigen menu, snelkoppelingen en achtergrondafbeelding. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru. Controleer alle bestanden die u op internet downloadt met antivirussoftware.

Stap 2

Start het programma door te dubbelklikken op de snelkoppeling. De applicatie wordt gestart als een kubus gecentreerd op het scherm. U kunt tussen tafels (kubusvlakken) bewegen door simpelweg de kubus te draaien. Het is ook vermeldenswaard dat u elk bureaublad op uw computer kunt kiezen, ongeacht de locatie van bestanden, snelkoppelingen, bureaubladnummer.

Stap 3

Pas elk gezicht aan door snelkoppelingen, menu-items toe te voegen en de achtergrondafbeelding aan te passen. U kunt ook de transparantie van de kubus aanpassen, acties bij het indrukken van "sneltoetsen", reactie op muisacties. Het programma stelt u ook in staat om vensters tussen vlakken te slepen met behulp van de muis. In realtime ziet u hoe alle opgeslagen instellingen het uiterlijk van nieuwe desktops geven.

Stap 4

Het programma ondersteunt het werken met meerdere aangesloten monitoren, waarbij elke desktop een volwaardige weergave is van het besturingssysteem. U kunt het werk met verschillende monitoren organiseren via het menu met programma-instellingen.

Stap 5

Het programma is betaalde software en alleen een demoversie van de applicatie is zonder betaling voor u beschikbaar. DeskSpace ondersteunt alle moderne besturingssystemen van de Windows-familie: Windows XP, Windows Vista en Windows 7. Als u het programma niet leuk vindt, verwijdert u het, en alle instellingen en desktops zullen eenvoudigweg verdwijnen en de gemaakte mappen en bestanden worden gewoon automatisch verplaatst naar de standaard desktop van het besturingssysteem …

Aanbevolen: