Hoe 2 Bestanden Tegelijkertijd Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe 2 Bestanden Tegelijkertijd Uit Te Voeren
Hoe 2 Bestanden Tegelijkertijd Uit Te Voeren

Video: Hoe 2 Bestanden Tegelijkertijd Uit Te Voeren

Video: Hoe 2 Bestanden Tegelijkertijd Uit Te Voeren
Video: Patchwork voor beginners. 2 snelle manieren om een ​​deken te naaien van het blok Oma's vierkant. 2024, Mei
Anonim

Het gelijktijdig starten van programmabestanden op een computer onder één besturingssysteem kan worden uitgevoerd met behulp van aanvullende systeeminstellingen. Dit geldt ook voor het torrenting-programma utorrent.

Hoe 2 bestanden tegelijkertijd uit te voeren
Hoe 2 bestanden tegelijkertijd uit te voeren

instructies:

Stap 1

Start twee torrent-clients door de programmabestanden naar een aparte map te kopiëren. Ga hiervoor naar de map op de lokale schijf waar u het programma hebt geïnstalleerd. Kopieer utorent.exe met behulp van het contextmenu en plak het in een andere map op uw computer. Maak in deze map een temp / torrent-map aan en voeg er een leeg bestand aan toe. Noem het settings.dat of kopieer het uit de bestaande% APPDATA% / uTorrent-map.

Stap 2

Klik in de map die u hebt gemaakt met de rechtermuisknop op het gekopieerde bestand met de naam utorrent.exe en selecteer in het contextmenu het item om een snelkoppeling te maken, waarna een nieuwe positie met de naam utorrent.exe.lnk in uw map zou moeten verschijnen.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de gemaakte snelkoppeling en zoek in de snelkoppelingseigenschappen het tabblad met de naam "Snelkoppeling". Zoek de regel "Object" en bewerk deze. Voeg na de woorden /temp/utorrent/utorrent.exe /recover toe, maar let er vooral op dat je altijd een spatie moet plaatsen voor het woord restore. Zorg ervoor dat u de objecteigenschappen correct bewerkt en de wijzigingen toepast, sluit de vensters door op OK te klikken.

Stap 4

Voer de eerste kopie van utorrent op uw computer uit zoals u dat normaal zou doen, en de tweede met behulp van de snelkoppeling die u in de kopie van de map hebt gemaakt. Indien nodig kunt u het toevoegen aan het snelstartmenu van de taakbalk van het besturingssysteem of aan het bureaublad, terwijl u het een andere naam geeft dan het eerste exemplaar van het programma.

Stap 5

Wanneer u twee exemplaren van hetzelfde programma tegelijkertijd uitvoert, worden andere instellingen gebruikt dan die van toepassing zijn op utorrent, maar in sommige gevallen kan de volgorde van acties hetzelfde zijn.

Aanbevolen: