Hoe Bezuinigen Op Muziek?

Inhoudsopgave:

Hoe Bezuinigen Op Muziek?
Hoe Bezuinigen Op Muziek?

Video: Hoe Bezuinigen Op Muziek?

Video: Hoe Bezuinigen Op Muziek?
Video: 9 Simpele Gewoontes Om VEEL Geld Te Sparen | Tips Voor Geld Besparen 2024, Mei
Anonim

Een muziekeditor kan ons in veel situaties helpen. We downloaden muziek vaak zonder ernaar te luisteren voordat we het downloaden. En pas als we luisteren, merken we laattijdig vreemde geluiden op of een stukje van een ander nummer dat helemaal niet gerelateerd is aan het nummer waarin we geïnteresseerd zijn. Of we willen bijvoorbeeld een nummer knippen om het op een ringtone te zetten. In al deze gevallen komt de hulp van een muziekeditor goed van pas.

Hoe bezuinigen op muziek?
Hoe bezuinigen op muziek?

instructies:

Stap 1

Download eerst de muziekeditor om muziek te bewerken. Voor het eenmalig trimmen van een track kun je de proefversie van de editor gebruiken, die voor dertig dagen wordt uitgegeven. Zoek en download het installatiebestand, voer het uit en wacht tot de installatie is voltooid.

Stap 2

Gebruik de muziekeditor om het nummer waarin u geïnteresseerd bent te openen. Doe dit via het menu "Bestand", of gewoon door het bestand naar een leeg veld in de muziekeditor te slepen. Wacht tot de track is geladen.

Stap 3

Stel de schuifregelaar in op het trimpunt. Om dit te doen, start u de track in de editor en noteert u de tijd vanaf wanneer het fragment waarin u geïnteresseerd bent begint.

Stap 4

Klik op de stopknop. Sleep vervolgens de schuifregelaar van het punt in de tijd dat u hebt gemarkeerd naar het begin van het nummer als u het begin wilt afbreken, of naar het einde als u het einde van het nummer wilt verwijderen. Druk op de "delete"-toets en wacht tot de verwerking is voltooid.

Stap 5

Sla de track op met behulp van het menu "Bestand" en vervolgens "Opslaan als". Sla het bestand op in mp3-formaat met een kwaliteit van 192 kbps voor optimale kwaliteit om thuis te luisteren.

Aanbevolen: