Bios Verwijderen

Inhoudsopgave:

Bios Verwijderen
Bios Verwijderen

Video: Bios Verwijderen

Video: Bios Verwijderen
Video: How to Remove Bios Password on Laptop (Easy Tutorial) 2024, Mei
Anonim

We gebruiken allemaal veel wachtwoorden en vergeten de meeste gelukkig. Soms vergeten we die wachtwoorden waardoor we niet kunnen inloggen op de computer. Gelukkig hebt u in sommige gevallen toegang tot uw pc zonder het besturingssysteem opnieuw te installeren. Bijvoorbeeld in het geval dat uw pc is beveiligd met een BIOS-wachtwoord en u dit moet verwijderen.

U kunt het BIOS-wachtwoord verwijderen zonder extra hulpmiddelen
U kunt het BIOS-wachtwoord verwijderen zonder extra hulpmiddelen

Noodzakelijk

Het BIOS-wachtwoord is een van de meest populaire methoden om uw computer te beschermen tegen ongeoorloofde inmenging. U kunt het BIOS zonder extra hulpmiddelen verwijderen, tenzij u een dunne schroevendraaier nodig heeft

instructies:

Stap 1

BIOS-instellingen bevinden zich in het CMOS-geheugen. Om het CMOS-geheugen te wissen, moet u de computer uitschakelen en een jumper installeren die de jumpercontacten sluit.

Stap 2

Zet daarna de computer aan - deze zal niet opstarten, maar de CMOS-instellingen worden gereset.

Stap 3

Verwijder de jumper en zet de computer weer aan. U zult op uw monitor zien dat u op F1 moet drukken om de BIOS-setup uit te voeren.

Stap 4

Als u verdrievoudigd bent met de standaardinstellingen - druk dan op F1, selecteer in het BIOS-menu de optie "Opslaan en afsluiten". Daarna zal uw computer volledig opstarten.

Als je wilt - stel je eigen instellingen in en selecteer na de installatie de optie "Opslaan en afsluiten".

Aanbevolen: