Start Op Desktop Wijzigen

Inhoudsopgave:

Start Op Desktop Wijzigen
Start Op Desktop Wijzigen

Video: Start Op Desktop Wijzigen

Video: Start Op Desktop Wijzigen
Video: Dell Vostro Desktop Unboxing | Dell Vostro 3470 Unboxing | LT HUB 2024, Mei
Anonim

Microsoft Corporation nam bij de ontwikkeling van Windows 8 een ongebruikelijke beslissing door de bekende "Start"-knop van het systeem te verwijderen. Iemand vond het leuk, maar iemand ondervindt nog steeds problemen en kan het klassieke pictogram niet terugbrengen naar het bureaublad. Dit kan echter worden gedaan met behulp van speciale hulpprogramma's.

Start op desktop wijzigen
Start op desktop wijzigen

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows 8;
  • - hulpprogramma ViStart;
  • - hulpprogramma Power8;
  • - Start het Orb Changer-programma.

instructies:

Stap 1

Start het hulpprogramma Uitvoeren door op de toetsen WIN + R te drukken en bevestig dit door op het bericht Gebruikersaccountbeheer te klikken. Open de Register-editor door regedit in het veld Openen te typen en druk vervolgens op Enter.

Stap 2

Ga naar de registervermelding HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer en dubbelklik op het Explorer-item. Zoek de parameter RPEnabled in het rechterdeelvenster van de editor, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Wijzigen. Wijzig in het geopende venster het veld Waardegegevens van "1" in "0", klik op OK om op te slaan. Start uw pc opnieuw op en Start zal klassiek zijn.

Stap 3

Als u de "Start" wilt wijzigen, kunt u het hulpprogramma ViStart gebruiken. Download het en installeer het op uw computer. Weiger andere software te installeren door op Weigeren te klikken. Daarna zal "Start" veranderen.

Stap 4

Om de taal van het pictogram in Russisch te veranderen, opent u de Taalwisselaar en selecteert u de menu-instelling in het Russisch. Nadat het programma opnieuw is opgestart, moeten alle menu-items in de geselecteerde taal worden weergegeven.

Stap 5

Start kan ook worden gewijzigd met het hulpprogramma Power8. Download het van internet, voer het programma uit en ga akkoord met de locatie voor de installatie. Installeer de applicatie, klik op Voltooien en start het.

Stap 6

Een andere manier om Start te wijzigen, is door het pictogramarchief te downloaden. Installeer hiervoor het programma Start Orb Changer op uw computer en start het. Klik vervolgens op Wijzigen in het venster dat verschijnt. Selecteer een afbeelding en klik op "Openen". Wacht een paar seconden, het bureaublad verdwijnt even en verschijnt dan weer met de reeds gewijzigde "Start".

Stap 7

Als na het selecteren van het pictogram het bureaublad verdwijnt en niet opnieuw opent, drukt u op Ctrl + Shift + Esc. De Taakmanager wordt geopend, waarin u op "Bestand-Run Nieuwe Taak" klikt. Ga vervolgens naar Verkenner en klik op OK. Het bureaublad verschijnt binnen enkele seconden.

Stap 8

Om de hoogte van de Start-knop te wijzigen, opent u het menu en selecteert u Eigenschappen. Klik op de instellingenknop, stel de gewenste hoogteparameters in. Klik op OK en verlaat de instellingen. Open Start en zorg ervoor dat u tevreden bent met de wijzigingen.

Aanbevolen: