Kopieerbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen

Inhoudsopgave:

Kopieerbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen
Kopieerbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen

Video: Kopieerbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen

Video: Kopieerbeveiliging Van Een Schijf Verwijderen
Video: How To: Ruimte Vrijmaken Door Oude Updates Te Verwijderen - Windows 10 Schijfopruiming 2024, Mei
Anonim

Veel fabrikanten van software en entertainmentbronnen, zoals films, muziek en games, beschermen hun schijven door een speciaal geheugengebied in te voeren dat de schijf beschermt tegen kopiëren op de computer. Wanneer u probeert gegevens te kopiëren, verschijnt er een bericht dat deze bewerking niet kan worden uitgevoerd. Er zijn echter manieren om deze beperkingen te omzeilen.

Kopieerbeveiliging van een schijf verwijderen
Kopieerbeveiliging van een schijf verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - schijf;
  • - AnyDVD-programma;
  • - Total Commander-programma;
  • - het internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Open uw browser en voer de naam van het AnyDVD-programma in de zoekbalk in. U kunt uw verzoek formuleren als "Een programma voor het verwijderen van beveiliging van een schijf", en het hulpprogramma kiezen dat u het leukst vindt uit de aangeboden links. Je vindt dit programma ook op de website www.softportal.com

Stap 2

Download het programma en installeer het op uw computer. Volg de systeemaanwijzingen om dit hulpprogramma correct te installeren. Eerst moet u de installatiemap op de lokale schijf van uw computer selecteren en vervolgens de bewerking bevestigen met de knop "Volgende" of "OK". Helaas biedt AnyDVD slechts 21 dagen gratis proefperiode. Maar voor het kopiëren van een paar schijven van een vriend, is deze periode voldoende. Als je het programma leuk vindt, kun je het altijd bij de fabrikant kopen op de officiële website.

Stap 3

Voer het programma uit. Selecteer het type schijf dat u wilt kopiëren aan de linkerkant van het programmavenster en selecteer de gewenste instellingen. Als uw schijf een dvd-video is, wordt u gevraagd de regiocode te verwijderen, een andere regio in te stellen en de kopieerbeveiliging opnieuw in te stellen. Alle instellingen zijn exclusief voor elke schijf geselecteerd, zodat u de beveiliging eenvoudig kunt verwijderen.

Stap 4

Klik op "OK" om de schijf te verwerken. Kopieer de inhoud van de schijf op de gebruikelijke manier, via "Deze computer" of het programma Total Commander. Dit hulpprogramma wordt gratis verspreid. Je kunt het downloaden op de website www.softportal.com. Het AnyDVD-programma biedt volop mogelijkheden om met schijven te werken, namelijk verwijderen, encryptie van de regiocode, verwijderen van ondertitels en advertenties, controle over de snelheid van het draaien van de schijf, evenals compatibiliteit met alle multimediaformaten. U kunt de beveiligde schijf op elk moment kopiëren met dit programma.

Aanbevolen: