Hoe Kleur Je Een Afbeelding?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleur Je Een Afbeelding?
Hoe Kleur Je Een Afbeelding?

Video: Hoe Kleur Je Een Afbeelding?

Video: Hoe Kleur Je Een Afbeelding?
Video: PowerPoint Les 4: Animaties (Kleur Geven aan Zwart Wit Afbeelding) 2024, Mei
Anonim

Als je een zwart-witfoto moet kleuren en je hebt niet de vaardigheden om in Photoshop te werken, haast je dan niet om boos te worden - er is een manier om dit te doen met een klein en handig programma dat speciaal voor dit doel is ontworpen.

Hoe kleur je een afbeelding?
Hoe kleur je een afbeelding?

instructies:

Stap 1

Het programma heet BlackMagic en je kunt het downloaden op de officiële website van de ontwikkelaars op www.blackmagic-color.com of op een van de Runet soft portals (www.softodrom.ru, www.izone.ru, enz.)

Stap 2

Voer het programma uit nadat u het op uw computer hebt geïnstalleerd en voeg uw foto eraan toe. Dit kan met de knop Afbeelding laden bovenaan het programmamenu.

Stap 3

Zodra de afbeelding is geladen, wordt het penseelbesturingsmenu geopend. Met zijn hulp kunt u reeds vooraf ingestelde primaire kleuren kiezen voor het kleuren van verschillende details van de afbeelding: lucht, aarde, hout, steen, haar, huid, enz. Dit menu kan ook worden opgeroepen door de Paletten Menu-knop onderaan het programmavenster.

Stap 4

Nadat u een vooraf ingestelde kleur voor het penseel hebt gekozen, kunt u de grootte en kleurtint aanpassen met behulp van de gedeelten Penseeleigenschappen en Afstemming en effecten van de menu's.

Stap 5

Zodra je de gewenste maat en kleur van het penseel hebt, kun je beginnen met het schilderen van de foto. Dit gebeurt door muisklikken in het geselecteerde gebied van de afbeelding. Als je een fout maakt, kun je het gummetje pakken en de vlekken wissen.

Stap 6

Als u klaar bent, kunt u het resultaat afdrukken of de foto opslaan op uw computer. Gebruik hiervoor de knoppen Afdrukken en Opslaan als.

Aanbevolen: