Acronis Secure Zone Verwijderen

Inhoudsopgave:

Acronis Secure Zone Verwijderen
Acronis Secure Zone Verwijderen

Video: Acronis Secure Zone Verwijderen

Video: Acronis Secure Zone Verwijderen
Video: Acronis Secure Zone 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met Acronis is er een beveiligde zone op uw computer gemaakt. Deze zone neemt meestal een aanzienlijk deel van de ruimte op de harde schijf in beslag. Als u deze ruimte moet vrijmaken door de beveiligingszone naar een andere partitie op de harde schijf te verplaatsen, moet u eerst de bestaande beveiligingszone verwijderen.

Acronis Secure Zone verwijderen
Acronis Secure Zone verwijderen

instructies:

Stap 1

De veiligheidszone wordt direct in het programma zelf gewist. Start Acronis. Selecteer in het venster dat rechtsonder verschijnt het item "Controls".

Stap 2

Er verschijnt een nieuw venster voor je. Selecteer in het gedeelte "Algemeen" "Acronis Secure Zone". Hierdoor wordt de "Acronis Secure Zone Management Wizard" gestart.

Stap 3

Het eerste venster van de Beheerwizard bevat het "Welkom", dat gebruikelijk is voor vergelijkbare programma's. Klik volgende".

Stap 4

In het nieuw verschenen venster krijgt u de keuze: wijzig de Acronis Secure Zone of verwijder deze. Vink het vakje aan naast "Acronis Secure Zone verwijderen" en klik op "Volgende".

Stap 5

In het geopende venster moet u de partities specificeren waaraan de vrijgekomen ruimte na het verwijderen van de beveiligingszone zal worden gekoppeld. Als u meerdere partities opgeeft, verdeelt het programma de vrije ruimte proportioneel aan de grootte van de schijven.

Stap 6

Dan verschijnt er een venster voor je, waarin de kenmerken van het komende werk van het programma worden gegeven. Controleer of alles klopt en klik op de knop "Doorgaan".

Stap 7

In het venster dat verschijnt, wordt de voortgang van de bewerking duidelijk weergegeven. Indien nodig kan de bewerking worden onderbroken door op de knop "Annuleren" te klikken. Maar de onderbreking zal niet onmiddellijk plaatsvinden, maar pas na de voltooiing van de volgende fase van het script. Het kan enkele minuten duren voordat het programma de beveiligingszone volledig heeft verwijderd.

Stap 8

Nadat het programma alle acties met betrekking tot het verwijderen van de beveiligingszone heeft voltooid, verschijnt een informatievenster op het scherm: "Bewerking succesvol voltooid". Klik OK. Acronis Secure Zone is verwijderd.

Aanbevolen: