De Naam Van Een Album Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Naam Van Een Album Wijzigen
De Naam Van Een Album Wijzigen

Video: De Naam Van Een Album Wijzigen

Video: De Naam Van Een Album Wijzigen
Video: De naam van een Mac wijzigen 2024, Mei
Anonim

Albumnaam: Onbekend, artiest: Onbekend, genre: Onbekend. Deze afbeelding wordt meestal weergegeven door de speler bij het afspelen van muziek die van een cd is geript. En in bestanden die van internet zijn gedownload, ontbreken soms tags met informatie over het album of worden ze verkeerd weergegeven. Bekijk hoe u deze kloof kunt verhelpen met behulp van gewone Windows Media- en Winamp-spelers, evenals met het populaire Mp3tag-programma.

De naam van een album wijzigen
De naam van een album wijzigen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Windows Media- of Winamp-speler;
  • - Mp3tag-programma.

instructies:

Stap 1

Open het gewenste album in Windows Media Player (standaard geleverd bij Windows). Als het album nog niet in de bibliotheek van de speler is geladen, klikt u met de rechtermuisknop op een leeg veld helemaal bovenaan het programmavenster. Selecteer in het menu dat verschijnt "Bestand" - "Open". Open de map waarin de gewenste muziek is opgeslagen - deze wordt in de bibliotheek geladen.

Stap 2

Zoek het gewenste album in de bibliotheek van de speler en klik met de rechtermuisknop op het label Onbekend dat wordt weergegeven in het veld "Albumnaam". Selecteer in het contextmenu dat verschijnt het item "Wijzigen". Voer de albumnaam in en druk op Enter op het toetsenbord - de titel is met succes bewerkt. Alle andere gegevens - genre, jaar, tracktitels, indien nodig, kunnen op dezelfde manier worden bewerkt.

Stap 3

Open het album in Winamp-speler. Je kunt de nieuwste versie van dit programma helemaal gratis downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Om een album in de bibliotheek te laden, klikt u met de rechtermuisknop op de rode "Hoofdmenu"-knop in de linkerbovenhoek van het programmavenster. Selecteer in het menu dat wordt geopend "Openen" - "Map". Selecteer de map met de gewenste muziek.

Stap 4

Markeer alle gewenste tracks in de lijst en klik met de rechtermuisknop. Selecteer het item "Metadata wijzigen" in het menu dat wordt geopend, of druk eenvoudig op de combinatie Ctrl + E op het toetsenbord.

Stap 5

Zet een vinkje in het venster dat opent tegenover het veld "Albumnaam" en voer de titel met de hand in. Bewerk indien nodig de velden Genre en Jaar op dezelfde manier. Klik op de knop Bijwerken. Titel aangepast.

Stap 6

Download het programma Mp3tag van internet (er werd bijvoorbeeld versie 2.49 gebruikt). Klik op het pictogram "Map wijzigen" in het programmavenster. Selecteer de map met de gewenste muziek.

Stap 7

Selecteer alle benodigde nummers in het programmavenster aan de rechterkant en voer aan de linkerkant in het veld "Album" de naam van de muziekschijf in. Bewerk indien nodig ook andere parameters - artiestnaam, genre, jaar, enz.

Stap 8

Klik op de knop "Opslaan" in het programmamenu. Er verschijnt een venster op het scherm met een bericht over het succesvol opslaan van wijzigingen in de tags van de geselecteerde bestanden.

Aanbevolen: