De Naam Van Een Netwerk Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Naam Van Een Netwerk Wijzigen
De Naam Van Een Netwerk Wijzigen

Video: De Naam Van Een Netwerk Wijzigen

Video: De Naam Van Een Netwerk Wijzigen
Video: OneNet - Naam wijzigen 2024, Mei
Anonim

De taak van het hernoemen van het geselecteerde netwerk in de besturingssystemen Windows 7 en Windows Vista kan worden uitgevoerd met behulp van het "Network and Sharing Center", dat de gebruiker de functies biedt voor het configureren van alle parameters en het beheren van de netwerkverbindingen van de computer.

De naam van een netwerk wijzigen
De naam van een netwerk wijzigen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het besturingssysteem Windows Vista of Windows 7 te openen en voer de waarde "netwerk" in de zoekbalk in om de bewerking uit te voeren om het geselecteerde netwerk te hernoemen. (Een alternatieve manier om het hoofdmenu te openen venster van het "Netwerkcentrum" kan zijn door met de rechtermuisknop op het pictogram "Netwerk" op het bureaublad van de computer te klikken en het item "Eigenschappen" op te geven in het vervolgkeuzemenu. Het is ook mogelijk om het benodigde element te starten via de netwerksnelkoppeling in het systeemvak.)

Stap 2

Roep een nieuw dialoogvenster "Instellingen netwerkeigenschappen" op door te dubbelklikken op het pictogram van het geselecteerde netwerk en voer de gewenste waarde van de nieuwe netwerknaam in het veld "Netwerknaam" in.

Stap 3

Druk op de knop "Wijzigen" om de gewenste afbeelding te selecteren, die de netwerkparameters symboliseert die (indien nodig) moeten worden gewijzigd, en druk op de knop OK om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Configuratiescherm om de bewerking uit te voeren om de geselecteerde VPN-verbinding te hernoemen.

Stap 5

Vouw de koppeling Netwerk en internet uit en selecteer Adapterinstellingen wijzigen.

Stap 6

Roep het contextmenu op van de verbindingsnaam die moet worden gewijzigd door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht Naam wijzigen op te geven.

Stap 7

Voer de gewenste naam in voor de geselecteerde VPN-verbinding in het tekstvak van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op OK om de gewenste wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: