Hoe Maak Je Een Mds-bestand Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mds-bestand Aan
Hoe Maak Je Een Mds-bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Mds-bestand Aan

Video: Hoe Maak Je Een Mds-bestand Aan
Video: How to Open an ISO MDF MDS File 2024, Mei
Anonim

Een mds-bestand is een afbeelding die is gemaakt op basis van een cd- of dvd-schijf met een speciaal programma voor het kopiëren van een schijf naar een ander medium. De handigste optie is om een afbeelding te maken, aangezien bijna alle gelicentieerde films niet de gebruikelijke avi-opnames hebben.

Hoe maak je een mds-bestand aan
Hoe maak je een mds-bestand aan

Noodzakelijk

  • Programma voor het werken met schijven Daemon Tools Lite, Alkohol 120%, UltraISO of vergelijkbaar
  • Elke gegevens-cd of -dvd

instructies:

Stap 1

Download Daemon Tools Lite van de officiële site door de link daemon-tools.cc/rus/products/dtLite te volgen.

Stap 2

Installeer na het downloaden de distributie. U hoeft niets te configureren, klik gewoon op Volgende, accepteer de licentieovereenkomst en kies een gratis licentie. Verwijder de markeringen tegenover "Install Yandex. Bar", "Maak Yandex-startpagina", "Stel Yandex in als standaardzoekopdracht". De rest van de markeringen kan worden overgelaten. Nadat u de installatielocatie heeft gekozen, schakelt u de optie "Verzend anonieme gebruiksstatistieken" uit en stemt u ermee in uw computer opnieuw op te starten.

Stap 3

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, ziet u het updatevenster voor virtuele schijven. Rechtsonder bij de klok verschijnt een rond pictogram met een bliksemschicht. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Instellingen". Klik op de knop "Markeren" en sluit vervolgens het programmavenster.

Stap 4

Plaats de gegevensschijf in het station, klik vervolgens opnieuw met de rechtermuisknop op het programmapictogram en selecteer "Afbeelding maken". Selecteer in het venster dat verschijnt het station waarin de schijf is geplaatst en waarvan u een afbeelding wilt maken. Klik op de knop "Bijwerken". Zet een markering in de regel "Verwijder afbeelding bij fout". Selecteer in het veld "Uitvoerafbeeldingsbestand" waar u de voltooide afbeelding wilt opslaan. Geef in het venster dat verschijnt de locatie en naam van de afbeelding op. Geef in het vak Opslaan als type Beeldbeschrijvingsbestanden (*.mds) op en klik op Opslaan. Druk nu op "Start" en na 10-15 krijgt u een kant-en-klare schijfkopie in mds-formaat.

Stap 5

Download en installeer een proefversie van UltraISO of koop een licentie.

Stap 6

Start het programma, selecteer "Extra" in het programmamenu en klik op "Cd-image maken …" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 7

Selecteer in het venster dat verschijnt het station met de gegevensschijf. Geef de map op om de voltooide afbeelding op te slaan. Zet hieronder een markering voor de regel "Alcohol (.mdf /.mds)" en klik op "Maken". Binnen een paar minuten is de image van de schijf die je nodig hebt klaar.

Aanbevolen: