Hoe Een Mdi-bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mdi-bestand Te Openen
Hoe Een Mdi-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Mdi-bestand Te Openen

Video: Hoe Een Mdi-bestand Te Openen
Video: Windows 10: bestand openen met ander programma 2024, Mei
Anonim

MDI-bestanden behoren tot de meest voorkomende, maar gebruikers, vooral beginners, kunnen problemen hebben met het openen van dergelijke bestanden.

Hoe een mdi-bestand te openen
Hoe een mdi-bestand te openen

MDI-formaat

MDI-bestanden zijn afbeeldingen. De MDI-extensie is gebaseerd op het TIFF-formaat. Vergeleken met dit formaat heeft MDI meer voordelen, daarom wordt het vaker gebruikt dan TIFF. De belangrijkste voordelen van het MDI-formaat kunnen worden toegeschreven aan het kleinere formaat in vergelijking met het TIFF-formaat, waardoor ze minder ruimte innemen op de harde schijf van de computer. Bovendien zullen dergelijke afbeeldingen, vergeleken met TIFF-bestanden, een uitstekende kwaliteit hebben, zelfs als verliesvrije compressie op het TIFF-bestand wordt toegepast.

Programma's waarmee u een MDI-bestand kunt openen

Meestal worden MDI-bestanden geopend met het geïnstalleerde Microsoft Office Document-programma. Als het niet aanwezig is, moet u Microsoft Office installeren en selecteren voor installatie. Met behulp van het Microsoft Office Document-programma kan de gebruiker niet alleen bestanden in MDI-indeling bekijken, maar deze ook gebruiken bij het scannen van documenten, al gescande documenten bekijken, gescande documenten bewerken, kopiëren en tekstherkenning uitvoeren die is in het gescande document. Het blijkt dus dat de mogelijkheden van dit programma bijna eindeloos zijn en dat je het niet alleen kunt gebruiken om bestanden in MDI-formaat te openen.

Een ander even nuttig programma is de MDI Viewer. De mogelijkheden van dit programma zijn niet zo groot als die van Microsoft Office Document, maar met zijn hulp kan de gebruiker ook bestanden openen en bekijken in MDI-formaat. De interface van dit programma is vrij eenvoudig, wat betekent dat zelfs een beginner het aankan. De belangrijkste voordelen zijn de mogelijkheid om bestanden in de volgende formaten te openen: MDI, JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF, enz. MDI Viewer biedt de gebruiker de mogelijkheid om grafische bestanden in de bovenstaande formaten te openen, te schalen en af te drukken. Bovendien wordt MDI Viewer gratis verspreid, wat betekent dat iedereen dit programma gemakkelijk op internet kan vinden en het voor zijn of haar behoeften kan gebruiken.

Als gevolg hiervan blijkt dat het vrij eenvoudig en eenvoudig is om bestanden in MDI-formaat te openen met behulp van het Microsoft Office Document-programma of de MDI Viewer.

Aanbevolen: