Bladwijzers Vinden In De Opera

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Vinden In De Opera
Bladwijzers Vinden In De Opera

Video: Bladwijzers Vinden In De Opera

Video: Bladwijzers Vinden In De Opera
Video: Bookmarks || easy and simple bookmark || diy bookmarks || bookmarks with leaf 🌿🍀🍃 2024, Mei
Anonim

Bijna alle Opera-menu-items kunnen door de gebruiker naar eigen inzicht worden aangepast. Tijdens experimenten of als gevolg van een browsercrash, kan het element dat toegang geeft tot de lijst met bladwijzers verloren gaan en moet de weergave in het menu worden hersteld. Soms moet u naar bladwijzers zoeken (meer bepaald het bestand waarin ze zijn opgeslagen) wanneer u ze overzet naar een andere computer of nadat u het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd.

Bladwijzers vinden in de Opera
Bladwijzers vinden in de Opera

Noodzakelijk

Opera-browser

instructies:

Stap 1

In het Opera-menu wordt een volledige lijst met bladwijzers geopend met een aparte knop - het toont een vijfpuntig sterretje. Als het niet wordt weergegeven in het menu van uw browser, klikt u met de rechtermuisknop op een willekeurig tabblad en selecteert u het item "Uiterlijk" in het gedeelte "Aanpassen" van het contextmenu.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Knoppen" van het instellingenvenster dat wordt geopend en klik op de regel "Browser" in de lijst "Categorie". Zoek "Bladwijzers" in de lijst met beschikbare knoppen en sleep deze naar de menubalk van de browser. Daarna kan het instellingenvenster worden gesloten.

Stap 3

Om een bestand te vinden dat Opera-bladwijzers in het oorspronkelijke formaat van deze browser opslaat, hebt u een bestandsbeheerder nodig - start het bijvoorbeeld door het item "Computer" in het hoofdmenu van Windows te selecteren of door op de Win + E-toetscombinatie te drukken.

Stap 4

Zoek het adres van het gewenste bestand in uw browser. Open hiervoor het menu door op de knop met het gestileerde Opera-logo te klikken of door op de Alt-toets te drukken. Ga naar het gedeelte "Help" en selecteer "Over". Opera zal een pagina weergeven met een lange lijst met zeer verschillende informatie, waaronder het bestandsadres dat u nodig hebt - het wordt geplaatst tegenover het label "Bladwijzers" in de sectie met de naam "Paden" en zou er ongeveer zo uit moeten zien: E: GebruikersDollAppDataRoamingOperaOpera ookmarks.adr.

Stap 5

Kopieer het adres naar het klembord - selecteer het en druk op de toetsencombinatie Ctrl + C. Ga vervolgens naar het venster "Verkenner" en klik met de linkermuisknop op de adresbalk. Plak het gekopieerde bestandsadres (Ctrl + V), maar verwijder de naam - bookmarks.adr van de regel. Druk vervolgens op de Enter-knop op het toetsenbord en de bestandsbeheerder opent een venster met de inhoud van de map waarin het gewenste bestand is opgeslagen. Zoek het op naam, selecteer en kopieer. Daarna kan het bestand op het gewenste medium worden geplaatst, per e-mail worden verzonden, naar een flashstation worden verplaatst, enz.

Aanbevolen: