Hoe De Sleutelcode Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutelcode Te Vinden
Hoe De Sleutelcode Te Vinden

Video: Hoe De Sleutelcode Te Vinden

Video: Hoe De Sleutelcode Te Vinden
Video: Hoe u back-upcodes van Google authenticatie in twee stappen kunt vinden 2024, April
Anonim

Als je een toets indrukt, stuurt het toetsenbord een specifieke code, die je op verschillende manieren kunt achterhalen. Natuurlijk wordt de code in een bepaalde volgorde toegewezen en is er veel literatuur over dit onderwerp, evenals een tabel met hun aanduidingen. Het kennen van de codes is handig bij het schrijven van programma's die werken met toetsenbordknoppen - bijvoorbeeld het schrijven van programma's zoals PuntoSwitcher.

Hoe de sleutelcode te vinden
Hoe de sleutelcode te vinden

instructies:

Stap 1

Download het programma "Codes van toetsen van het toetsenbord voor programmeurs en webdesigners" van de officiële website van de fabrikant. Over het algemeen kunt u voor deze doeleinden absoluut elk programma kiezen, bijna allemaal zijn ze gratis en hebben ze een vergelijkbare set functies en interface, verschillen ze voornamelijk in instellingen, weergave van extra codes (de mogelijkheid om niet alleen met applicaties en browsers te werken), de aanwezigheid van een functie waarmee het toepassingsdialoogvenster zich boven andere vensters kan bevinden, enzovoort. Voer de installatie uit volgens de instructies van de installatiewizard.

Stap 2

Voer het programma uit. U ziet een klein dialoogvenster waarin u alleen de naam hoeft in te voeren van de sleutel waarvan u de code wilt weten. Sommige versies van het programma tonen de sleutelcode direct wanneer u erop drukt, voor meer details, bekijk de interface en programma-instellingen.

Stap 3

Download en print de tabel met toetsenbordtoetsen. Dit is natuurlijk niet zo handig als bij het gebruik van het programma, maar het voordeel van de tabel is dat deze in een papieren versie kan worden opgeslagen en kan worden gebruikt wanneer er geen toegang tot een computer is. Visuele associaties zullen u ook helpen om snel de codes van de toetsenbordknoppen te onthouden voor verder onafhankelijk werk ermee.

Stap 4

Gebruik ook het programma "APE Key Codes" als alternatief door het te downloaden van de officiële website van de fabrikant. Het heeft een intuïtieve interface en is zeer eenvoudig te gebruiken, vereist geen installatie en is geschikt voor programmeurs en webdesigners, omdat het een sleutelcode op het scherm weergeeft die relevant is voor zowel applicaties als voor verschillende internetbrowsers. Dit programma heeft onder andere het voordeel van uitgebreide functionaliteit - in de instellingen kunt u een item toevoegen om extra toetscodes weer te geven wanneer erop wordt gedrukt.

Aanbevolen: