Een Naam Schrijven In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Naam Schrijven In Photoshop
Een Naam Schrijven In Photoshop

Video: Een Naam Schrijven In Photoshop

Video: Een Naam Schrijven In Photoshop
Video: Сила «горизонтальной кривой» в Adobe Photoshop CC 2019! 2024, April
Anonim

Photoshop levert niet alleen werk met afbeeldingen, maar ook met tekst. U kunt een naam aan de foto toevoegen, corrigeren, de kleur, grootte en stijl van letters wijzigen, hiervoor hoeft u alleen maar de basis van het werken met dit programma te kennen.

Hoe schrijf je een naam in?
Hoe schrijf je een naam in?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - digitaal beeld;
  • - Photoshop-programma.

instructies:

Stap 1

Open de foto in het programma of maak een nieuw document aan. Zoek aan de linkerkant op de werkbalk het pictogram "T", klik erop. U activeert dus de tool voor het zetten van lettertypen en de tekst wordt onmiddellijk op een nieuwe laag gemaakt.

Stap 2

Om te beginnen met het schrijven van tekst op een specifieke plaats in de foto, klik je erop met de linkermuisknop. Als u grote tekst moet invoegen, klikt u met de linkermuisknop in de linkerbovenhoek en terwijl u deze ingedrukt houdt, rekt u de resulterende rechthoek uit tot de gewenste grootte. Gebruik de ankertoetsen (pijlen in de hoeken) om het formaat van dit gebied te wijzigen.

Stap 3

Selecteer een grootte en lettertype voordat u begint te typen. Zoek hiervoor bovenaan de horizontale lijn met de instellingen, selecteer daarin de juiste tekstparameters. Let op: het is beter om de lettergrootte voor het begin van de letter in te stellen, anders keert deze terug naar de oorspronkelijke grootte.

Stap 4

Schrijf de gewenste tekst of plak deze met de toetsen Ctrl + V. Als u de eerder geschreven tekst wilt corrigeren, zoekt u de overeenkomstige laag in het palet Lagen of zorgt u ervoor dat deze open is en activeert u vervolgens het gereedschap "T". Houd er rekening mee dat als u in een andere laag op "T" drukt, het programma automatisch een nieuwe tekst maakt.

Stap 5

Als u nog steeds niet tevreden bent met de grootte of het lettertype van de geschreven tekst, wijzigt u deze als volgt. Open het menu Venster / Stijlen en wijzig in het pop-upvenster dat verschijnt het lettertype, de verzadiging, de helling en andere tekstinstellingen.

Stap 6

Om tekst in een specifieke kleur te schrijven, zoek je een gekleurd vierkant op het bovenste palet. Klik erop en gebruik een palet of een pipet (het is ook te vinden in de werkbalk aan de linkerkant) selecteer de gewenste tint en de verzadiging ervan.

Stap 7

Om de naam die in Photoshop is geschreven er indrukwekkender uit te laten zien, kunt u er interessante filters op toepassen, bijvoorbeeld een schaduw maken.

Stap 8

Om de naam niet op een witte achtergrond, maar direct op de foto te laten schrijven, maakt u de achtergrond van de inscriptie transparant. Om dit te doen, selecteert u Afbeelding / Trimmen in het menu en specificeert u vervolgens transparante pixels in de parameters.

Aanbevolen: