De Naam Van "Mijn Computer" Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Naam Van "Mijn Computer" Wijzigen
De Naam Van "Mijn Computer" Wijzigen

Video: De Naam Van "Mijn Computer" Wijzigen

Video: De Naam Van "Mijn Computer" Wijzigen
Video: Hoe kan ik de naam van mijn computer wijzigen in Windows 10 2023, Maart
Anonim

Er zijn ongetwijfeld gebruikers die de standaardnamen voor sommige componenten van het besturingssysteem willen wijzigen. Niet iedereen houdt bijvoorbeeld van de naam "Mijn computer". En soms wil je dit onderdeel op je eigen manier een naam geven. En het is mogelijk om het te doen. Het enige dat nodig is om een dergelijke operatie uit te voeren, zijn basisvaardigheden op de pc.

Hoe de naam te veranderen
Hoe de naam te veranderen

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - TuneUp Utilities 2011-programma.

instructies:

Stap 1

De handigste manier om de naam te wijzigen, is door TuneUp Utilities 2011 te gebruiken. Download het van internet. Het programma is betaald, maar er is een gratis proefperiode voor het gebruik ervan. Installeer de applicatie op de harde schijf van uw computer.

Stap 2

Voer het programma uit. De eerste keer dat TuneUp wordt uitgevoerd, scant het het systeem op problemen. Nadat de scan is voltooid, wordt u gevraagd de gevonden problemen op te lossen en het systeem te optimaliseren. Als u wilt, kunt u akkoord gaan. Deze operatie duurt slechts enkele minuten en zal uw systeem zeker niet hinderen.

Stap 3

Nadat de optimalisatie is voltooid, bevindt u zich in het hoofdmenu van het programma. Selecteer het tabblad Windows-instellingen. Er verschijnt een venster met twee secties. Je hebt het gedeelte aan de linkerkant nodig. Het heet "Verander de manier waarop Windows eruitziet". Zoek het onderdeel Windows-personalisatie in deze sectie. Open dit onderdeel.

Stap 4

Er verschijnt een venster waarin zich ook verschillende secties zullen bevinden. U hebt het gedeelte "Pictogrammen" nodig, daarin vindt u de optie "Systeemitems". Selecteer dit onderdeel met de linkermuisknop.

Stap 5

Daarna verschijnt een lijst met systeempictogrammen in het rechtervenster van het programma. Selecteer het onderdeel "Deze computer" met de linkermuisklik. Aan de rechterkant is er een sectie met de naam Taken. Zoek in deze sectie de taak Naam wijzigen. Selecteer het.

Stap 6

Er verschijnt een venster met de melding dat u het systeempictogram kunt hernoemen. Onderaan staat een regel met de huidige naam van het element. Verwijder de huidige naam en schrijf een nieuwe. Klik OK. Klik daarna in de rechterbenedenhoek van het programmavenster op "Toepassen". De nieuwe elementnaam wordt opgeslagen. U kunt alle vensters van het programma sluiten.

Stap 7

Indien nodig kunt u op elk moment de oude elementnaam teruggeven. Of als je één naam beu bent, kun je dit element op elk moment opnieuw noemen.

Populair per onderwerp