Een Mdf-afbeelding Uitvoeren

Inhoudsopgave:

Een Mdf-afbeelding Uitvoeren
Een Mdf-afbeelding Uitvoeren

Video: Een Mdf-afbeelding Uitvoeren

Video: Een Mdf-afbeelding Uitvoeren
Video: How-to Sublimate ChromaLuxe MDF Photo Panels 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende bestandsindelingen voor het opslaan van afbeeldingen van optische schijven, waarvan de meest voorkomende tegenwoordig de internationale ISO-standaard en de indelingen Nero (nrg-extensie) en Alcohol Soft (mdf- en mds-extensies) zijn. Om volledig te kunnen werken met bestanden die in deze indelingen zijn gemaakt, zijn gespecialiseerde programma's vereist, die in de regel elk met verschillende soorten afbeeldingsbestanden tegelijk kunnen werken.

Een mdf-afbeelding uitvoeren
Een mdf-afbeelding uitvoeren

instructies:

Stap 1

Selecteer een van de programma's die zijn ontworpen om schijfkopieën te maken en ermee te werken. Het mdf-formaat wordt bijvoorbeeld ondersteund door de toepassingen Alcohol 120% (https://alcohol-soft.com/) of Daemon Tools (https://daemon-tools.cc/rus/home). Beide programma's zijn niet gratis, maar hebben een "proefperiode" waarin u ze kunt gebruiken zonder te kopen. Daarnaast zijn er versies met beperkte functionaliteit waarvoor helemaal niet betaald hoeft te worden. Een dergelijke variant van de Daemon Tools-toepassing heeft bijvoorbeeld de letterlijke appendix in zijn naam en kan worden gedownload van de pagina https://disc-tools.com/download/daemon. De mogelijkheden die erin worden geboden, zijn voldoende om met schijfkopieën in mdf-indeling te werken.

Stap 2

Download en installeer de geselecteerde applicatie op uw computer. In de regel voegt elk dergelijk programma vermeldingen toe aan het Windows-register die de mogelijkheden van Explorer beïnvloeden. Daarom is het niet nodig om de geïnstalleerde applicatie te starten om de mogelijkheden te gebruiken om met mdf-bestanden te werken - dit kan op de gebruikelijke manier worden gedaan, via Verkenner.

Stap 3

Open de bestandsbeheerder door te dubbelklikken op het pictogram "Computer" op het bureaublad of door het item met dezelfde naam te selecteren in het hoofdmenu van het besturingssysteem (op de knop "Start"). Ga door de mappenboom naar de map waar de schijfkopie met de mdf-extensie is opgeslagen, zoek deze op en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Let op - er kunnen twee bestanden met dezelfde naam zijn, maar een ervan heeft de extensie mdf en de andere - mds.

Stap 4

Als gevolg van deze actie zal File Extension Explorer de toepassing bepalen waaraan dit bestandstype is gekoppeld in het systeemregister, het starten en de schijfkopie overbrengen die u hebt opgegeven voor verwerking. Dit programma is de toepassing die u in de tweede stap hebt geïnstalleerd - het zal de schijfkopie "mounten" en dan zal alles op dezelfde manier doorgaan alsof u een optische schijf in de lezer zou plaatsen.

Aanbevolen: