Hoe Een ISO-bestand Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een ISO-bestand Te Converteren
Hoe Een ISO-bestand Te Converteren

Video: Hoe Een ISO-bestand Te Converteren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to convert .NRG file to ISO for FREE 2023, Februari
Anonim

Een ISO-bestand is een virtuele afbeelding van een optische schijf. Dit type bestanden wordt voornamelijk gebruikt voor het schrijven naar schijven om er verder mee te werken in het systeem zonder een drive te gebruiken.

Hoe een ISO-bestand te converteren
Hoe een ISO-bestand te converteren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Actief ISO-bestandsbeheerprogramma.

instructies:

Stap 1

Er zijn speciale programma's ontwikkeld om een ​​ISO-image te converteren. Een daarvan is Active ISO File Manager. Voer het programma uit op uw computer. Het heeft een intuïtieve gebruikersinterface. Zoals de praktijk laat zien, staat deze software vaak op de installatieschijven van het besturingssysteem.

Stap 2

In het bovenste deel van de applicatie die wordt geopend, specificeert u het pad naar het ISO-bestand in het speciale veld door met de linkermuisknop op de knop met drie stippen te klikken. Klik op de knop "Toevoegen". Selecteer vervolgens de locatie van het bestand dat u wilt converteren. Onmiddellijk nadat u een afbeelding hebt gekozen, vraagt ​​het programma u deze op schijf te branden. Om dit te doen, selecteert u het station, de schrijfsnelheid en klikt u op de knop BURN ISO. U kunt ook bestanden toevoegen met behulp van de overdrachtsmethode, dat wil zeggen, in het programmaveld, de bestanden overbrengen die u wilt schrijven.

Stap 3

Om de inhoud van het ISO-bestand naar een gewone map op de harde schijf te converteren, specificeert u het uitpakpad in het derde deel van het programmavenster door op de knop met drie stippen te klikken. Nadat u het uitpakartikel hebt geselecteerd, klikt u op de knop EXTRACT ISO om het proces te starten. U moet even wachten voordat het programma alle gegevens volledig heeft gekopieerd. De tijd is afhankelijk van het vermogen van uw computer.

Stap 4

Onder aan het programmavenster kunt u een ISO-image maken van een willekeurig aantal bestanden dat is opgegeven in de geselecteerde map en in de onderstaande lijst. De beeldvormingsprocedure wordt visueel gepresenteerd in de vorm van een indicator - een geleidelijk vullende groene strook.

Stap 5

Als u een standaardset bestanden in de ISO-image plaatst zonder installatiecomponenten, wordt de informatie naar de schijf geschreven in de vorm van eenvoudige bestanden, dat wil zeggen dat deze schijf in de toekomst niet vanaf de console kan worden uitgevoerd. Er moeten ISO-images worden gemaakt voor opstartbare testsoftware of de installatieschijf van het besturingssysteem.

Populair per onderwerp