Hoe Een Film Naar Avi-formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Film Naar Avi-formaat Te Converteren
Hoe Een Film Naar Avi-formaat Te Converteren

Video: Hoe Een Film Naar Avi-formaat Te Converteren

Video: Hoe Een Film Naar Avi-formaat Te Converteren
Video: How To Convert MP4 To AVI Format Using VLC Media Player - Convert MP4 To AVI With VLC Media Player 2024, April
Anonim

Het avi-formaat wordt, in tegenstelling tot de andere, ondersteund door het grootste aantal mediaspelers - zowel software die op een computer is geïnstalleerd als voor consumenten. Met behulp van speciale software kan bijna elke video worden geconverteerd naar avi-formaat.

Hoe een film naar avi-formaat te converteren
Hoe een film naar avi-formaat te converteren

instructies:

Stap 1

Om films naar.avi-formaat te converteren, heb je een speciaal programma nodig. Als je niet professioneel met video bezig bent en je films zelden van formaat naar formaat hoeft te converteren, dan zijn gratis applicaties heel geschikt voor deze doeleinden. Een van die gratis software is Any Video Converter. Download de distributiekit van deze applicatie van de officiële website via de link https://www.any-video-converter.com/any-video-converter-free.exe, installeer het op uw computer en voer het uit

Stap 2

Voeg na het starten een videobestand toe aan het programma dat u naar avi-indeling wilt converteren. Om dit te doen, klikt u op de knop "Video toevoegen" en specificeert u het pad naar de gewenste video in het ingebouwde bestandsbeheervenster. Na het downloaden zal het Any Video Converter-venster de naam van het videobestand weergeven, evenals korte informatie erover.

Stap 3

Selecteer de gedownloade film met een muisklik en selecteer vervolgens in het rechterdeel van het venster het.avi-formaat uit de beschikbare formaten. Stel naast het formaat de opties voor het videobestand in, die tijdens het conversieproces moeten veranderen. Het kan videoresolutie, aantal frames per seconde, bitsnelheid zijn. Stel naast de video-instellingen de audiotrack-instellingen in, die ook tijdens het filmconversieproces kunnen worden gewijzigd.

Stap 4

Nadat u alle opties hebt geïnstalleerd, geeft u de doelmap op waarin de naar.avi vertaalde film moet worden opgeslagen. Druk vervolgens op de knop "Coderen", waarna de bestandsconversie zal beginnen. De duur ervan hangt af van de kracht van de computer, de grootte van het originele videobestand en de geselecteerde opties voor het uiteindelijke.avi-bestand.

Aanbevolen: