Hoe Voeg Je Video Toe Aan Je Presentatie

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Je Video Toe Aan Je Presentatie
Hoe Voeg Je Video Toe Aan Je Presentatie

Video: Hoe Voeg Je Video Toe Aan Je Presentatie

Video: Hoe Voeg Je Video Toe Aan Je Presentatie
Video: Hoe zet je een YouTube filmpje in PowerPoint? | PowerPoint basics | PPT Solutions 2024, April
Anonim

PowerPoint-presentatie stelt u in staat om amateurfilms te maken. Dia's die worden getoond op conferenties en presentaties zijn ontworpen in deze applicatie. De programma-opties zijn intuïtief.

Hoe voeg je video toe aan je presentatie
Hoe voeg je video toe aan je presentatie

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - PowerPoint-programma.

instructies:

Stap 1

Selecteer dus het gewenste bestand en voeg het in uw presentatie in. Open de applicatie, klik op "Start", vervolgens op Mickrosoft Office en vervolgens op Mickrosoft Office PowerPoint.

Stap 2

Zoek in de groep Multimedia het tabblad Invoegen. Selecteer het opschrift "Video" en de regel "Video uit bestand". U ziet het venster "Video invoegen", selecteer het gewenste bestand uit de collectie met behulp van de knop "Bladeren".

Stap 3

Houd er rekening mee dat de applicatie niet werkt met 64-bits Quick Time, Flash-spelers. Met de video die in het programma is ingebed, kunt u uw presentatie per e-mail verzenden, opnemen op optische media en u geen zorgen maken over het verliezen van informatie.

Stap 4

Houd er rekening mee dat video's kunnen worden ingesloten in Mickrosoft PowerPoint 2010. Videobestanden moeten in de Clip Art Gallery staan. Het programma heeft kant-en-klare lay-outs, sluit de video in het juiste veld in, deze functie wordt aangegeven door een speciaal pictogram in de vorm van een camera.

Stap 5

Als de presentatie wordt afgespeeld op dezelfde computer als waarmee deze wordt gemaakt, sluit u de video in met behulp van de links. Selecteer het tabblad Dia's, zoek de groep Media en het tabblad Invoegen. Klik op de regel "Video", zoek het tabblad "Video uit bestand", voeg de link naar de gewenste video in. Klik op de optie "Invoegen", selecteer de regel "Link naar bestand". Verzamel de videobestanden en de presentatie zelf in één map. Bewaar alles bij elkaar op één medium.

Stap 6

Koppelingen naar een videobestand van een website zoals YouTube invoegen. Selecteer het tabblad Dia's en de gewenste lay-out. Open uw browser, selecteer het videobestand op de site, kopieer de link. Op YouTube wordt deze regel "Embed Code" genoemd, deze vind je aan de rechterkant van de webpagina. Selecteer in PowerPoint de optie Invoegen in de groep Media, klik op Video en vervolgens op Bestand van website invoegen. Bevestig de acties met de knop "Invoegen".

Aanbevolen: