Hoe Pdf Af Te Drukken

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf Af Te Drukken
Hoe Pdf Af Te Drukken

Video: Hoe Pdf Af Te Drukken

Video: Hoe Pdf Af Te Drukken
Video: Indesign tutorial: een pdf exporteren om professioneel af te drukken 2024, April
Anonim

Het formaat voor het opslaan van elektronische documenten PDF is al lang de de facto standaard voor het publiceren van documenten op internet, evenals voor instructies, beschrijvingen van verschillende goederen en softwareproducten. Tegelijkertijd stellen de mogelijkheden van deze standaard u in staat om complexe opmaak toe te passen met grafische elementen, hyperlinks en vertakte menu's. Ondanks het gemak voor het bekijken van elektronische documentatie, wordt het soms nodig om een elektronisch PDF-document te vertalen naar een "papieren" versie.

Hoe pdf af te drukken
Hoe pdf af te drukken

Noodzakelijk

Computer, PDF Adobe Reader, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Download het Adobe Reader-installatiebestand van de Adobe-website en voer het uit. Het programma is gratis en vereist geen registratie. Wacht tot de installatie is voltooid.

Stap 2

Start Adobe Reader via een snelkoppeling op uw bureaublad of vanuit de lijst met geïnstalleerde programma's in het menu Start. Open het document, selecteer hiervoor het item "Openen" in het menu "Bestand" en geef het pad naar het gewenste bestand op.

Stap 3

In de rechterbovenhoek van het programmavenster bevindt zich een afdruksnelkoppeling die eruitziet als een miniatuurprinter. Klik er met de linkermuisknop op en geef in het venster met afdrukinstellingen dat wordt geopend in de regel "Printer" het apparaat op waarop moet worden afgedrukt.

Stap 4

Selecteer hieronder welke pagina's van het document u wilt afdrukken en geef aan of u het document bij het afdrukken wilt splitsen in oneven en even pagina's.

Stap 5

Geef in het gedeelte "Paginaverwerking" het aantal exemplaren op en, indien nodig, het type schaling.

Stap 6

Aan de rechterkant bevindt zich het paginavoorbeeldveld, dat het toekomstige uiterlijk van het afgedrukte document weergeeft. Zorg ervoor dat alle pagina's van het document correct worden weergegeven. Klik vervolgens op "OK". Het document wordt naar de printer gestuurd.

Aanbevolen: