Hoe Van Avi Naar Een Ander Formaat Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Van Avi Naar Een Ander Formaat Te Converteren
Hoe Van Avi Naar Een Ander Formaat Te Converteren

Video: Hoe Van Avi Naar Een Ander Formaat Te Converteren

Video: Hoe Van Avi Naar Een Ander Formaat Te Converteren
Video: How to Convert AV file to AVI Free 2024, April
Anonim

Avi, of Audio Video Interleave, is een van de beroemde containers voor het opnemen van audio en video, voor het eerst gebruikt in 1992. Als het systeem codecs heeft die audio- en videostreams in deze container comprimeren, kunnen avi-bestanden worden afgespeeld door bijna elke speler die op de computer is geïnstalleerd. AVI-videoformaat kan worden geconverteerd naar een ander formaat met behulp van een conversieprogramma.

Hoe van avi naar een ander formaat te converteren
Hoe van avi naar een ander formaat te converteren

Noodzakelijk

  • - CanopusProCoder-programma;
  • - videobestand in avi-formaat.

instructies:

Stap 1

Installeer de software voor het converteren van video CanopusProCoder op uw computer. Klik op het tabblad Bron, dat standaard wordt geopend wanneer het programma start, op de knop Toevoegen en selecteer een video voor verwerking. U kunt meerdere bestanden tegelijk in de converter laden of één voor één, ze worden met dezelfde instellingen verwerkt.

Stap 2

Het programma CanopusProCoder maakt een beetje extra verwerking van bestanden mogelijk: tijdens het conversieproces kunt u het geluidsvolume verhogen, de helderheid, verzadiging en kleurbalans van de video aanpassen, het frame draaien en digitale ruis gedeeltelijk verwijderen. Om deze functies te gebruiken, klikt u op de knop Geavanceerd en gaat u naar het tabblad Videofilter. Het geluid kan worden aangepast door naar het tabblad Audiofilter te gaan. Klik op de knop Toevoegen en selecteer een of meer filters in de lijst die wordt geopend.

Stap 3

Als u niet het volledige gedownloade bestand naar een andere indeling wilt converteren, maar slechts een deel ervan, gaat u naar het tabblad Instellingen. Door de schuifregelaar onder het spelervenster naar de gewenste positie te slepen en op de knop In te klikken, geeft u het begin van het te converteren fragment op. Voer op dezelfde manier een waarde in het veld Uit in.

Stap 4

Ga naar de instellingen van de conversieparameters door op het tabblad Doel te klikken en selecteer het formaat waarnaar u de video gaat converteren. Aan de rechterkant van het venster ziet u een lijst met kant-en-klare voorinstellingen voor dit formaat. Door er een te markeren, kunt u de korte beschrijving ervan onderaan het venster lezen.

Stap 5

Instellingen die als voorinstellingen zijn opgeslagen, kunnen worden gewijzigd. Om dit te doen, selecteert u een van de juiste voorinstellingen en klikt u op de knop OK. In het hoofdvenster van het tabblad Doel kunt u de conversieparameters wijzigen door een andere framesnelheid, framegrootte, codec en bitsnelheid te kiezen. Geef de map op waarin de video na conversie wordt opgeslagen door op de knop rechts van het veld Pad te klikken.

Stap 6

Nadat alle instellingen zijn ingesteld, gaat u naar het tabblad Converteren en klikt u op de knop Converteren. U kunt informatie krijgen over de tijd die is verstreken vanaf het begin van de verwerking, de resterende tijd tot het einde van de conversie en de geschatte snelheid van de videoverwerking door in de statusbalk onder het voorbeeldvenster te kijken.

Aanbevolen: