Hoe Maak Je Meerdere In één Foto In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Meerdere In één Foto In Photoshop
Hoe Maak Je Meerdere In één Foto In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Meerdere In één Foto In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Meerdere In één Foto In Photoshop
Video: Meerdere Foto's Samenvoegen in Photoshop. 2024, April
Anonim

Prachtige uitvinding - Adobe Photoshop. In dit programma kun je alles doen waartoe verbeelding in staat is. Je kunt een foto maken waarin je bij de piramide in aanbouw staat. Of plaats het kasteel op de wolk. Het combineren van meerdere afbeeldingen in één wordt applique of collage genoemd.

Hoe maak je meerdere in één foto in Photoshop
Hoe maak je meerdere in één foto in Photoshop

instructies:

Stap 1

Kies een achtergrond om alle andere elementen te bedekken. De afbeelding moet van goede kwaliteit en resolutie zijn. Open de achtergrondafbeelding of foto met een willekeurige versie van Adobe Photoshop. Voeg de volgende afbeelding toe, houd de Ctrl-toets ingedrukt en sleep deze naar je achtergrond.

Neem het gereedschap Selectie toverstaf in de linkerzijbalk. Klik met de linkermuisknop op de achtergrond die u wilt verwijderen. Corrigeer het selectiegebied iets (toenemend en afnemend) en verwijder het overbodige deel van de foto door op de backspace-knop te drukken.

Klik op het gumgereedschap, selecteer een klein zacht penseel in de gereedschapsopties. Werk de rand van de uitsparing af. Dezelfde tool kan worden gebruikt om de achtergrond te verwijderen. Neem eerst een grotere borstel om een groter gebied te "wissen", en vervolgens een kleine om kleine onvolkomenheden te verwijderen zonder een belangrijk deel van de afbeelding te beschadigen.

Stap 2

Druk vervolgens op de sneltoets Ctrl + T (transformatie). Vergroot of verklein de afbeelding, transformeer in elke richting. Houd Shift ingedrukt om te voorkomen dat de verhoudingen verloren gaan.

Doe hetzelfde met andere afbeeldingen. Corrigeer de kleur van de afbeelding. Klik in het bovenste paneel "afbeelding" - "correctie" - "kleurbalans". Pas het kleurenschema aan zodat de afbeelding natuurlijker overvloeit.

Pas vervolgens de helderheid en het contrast aan. Klik hiervoor op "afbeelding" - "correctie" - "helderheid en contrast". En door de slider naar links of rechts te schuiven bereik je het gewenste resultaat.

Stap 3

Voeg wat effecten toe aan de afbeelding. Maak bijvoorbeeld voor een planeet een atmosfeer. Ga hiervoor naar "Layers" - "Layer Style" - "Inner Shadow", "Outer Glow" en "Inner Glow". Experimenteer met de instellingen. Sla je werk op in PSD- of PDD-formaat, zodat je de mogelijkheid hebt om iets aan te passen of opnieuw te doen. Sla het eindresultaat op in JPG-formaat.

Aanbevolen: