Een Netwerkworm Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Netwerkworm Verwijderen
Een Netwerkworm Verwijderen

Video: Een Netwerkworm Verwijderen

Video: Een Netwerkworm Verwijderen
Video: Malware Theory - Network Worm Basics 2024, April
Anonim

Een netwerkworm is een type malware. Het kan worden "opgehaald" op een computer door verschillende internetbronnen te bezoeken. Een van de belangrijkste tekenen van een netwerkworm is het blokkeren van het antivirusprogramma, evenals het onvermogen om de officiële websites van de ontwikkelaars van antivirussoftware te bezoeken. Dit is zeer vervelende malware. En natuurlijk moet je bij de eerste symptomen van een computerinfectie met dit virus maatregelen nemen om er vanaf te komen.

Een netwerkworm verwijderen
Een netwerkworm verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - hulpprogramma KKiller;
  • - nut van Dr. Zaitsev.

instructies:

Stap 1

Om een netwerkworm te verwijderen, hebt u het hulpprogramma KKiller nodig. Het is helemaal gratis. Download het programma van internet. Pak het archief ermee uit in een willekeurige map. Het is niet nodig om het hulpprogramma te installeren, u kunt het rechtstreeks vanuit de map uitvoeren. Als er flashstations op uw computer zijn aangesloten, verwijdert u deze. Schakel ook tijdelijk uw antivirussoftware uit.

Stap 2

Start vervolgens het KKiller-programma. Het begint met het scannen van uw pc. Het hulpprogramma blokkeert actieve bestandsinfectie, scant het RAM-geheugen van de pc en reinigt ook het systeemregister. Het is beter om tijdens het scanproces geen andere bewerkingen op de computer uit te voeren. Wanneer de scan is voltooid, verschijnt in het venster "Druk op een willekeurige toets". Dit is dan ook wat er moet gebeuren. Zorg er daarna voor dat u uw pc opnieuw opstart.

Stap 3

Het volgende antivirusprogramma dat kan helpen het probleem op te lossen, is het hulpprogramma van Dr. Zaitsev. Het is ook gratis. Zoek het op internet, download het en pak het uit in een willekeurige map. Dit hulpprogramma hoeft ook niet te worden geïnstalleerd. Start het op.

Stap 4

Zoek in het hoofdmenu van het programma de sectie "Behandelingsmethoden". Schakel daarin het selectievakje uit naast de regel "Desinfectie uitvoeren". Klik vervolgens in hetzelfde menu op "Bestand" en selecteer vervolgens "Start scannen". Nu moet u wachten tot het scanproces is voltooid. De resultaten worden weergegeven in het protocol. Helemaal onderaan dit protocol wordt een resultaatrapport gepresenteerd. Als het hulpprogramma een netwerkworm detecteert, wordt deze van uw systeem verwijderd.

Stap 5

Start je computer opnieuw op. Daarna wordt aanbevolen om het systeem te scannen met een regulier antivirusprogramma.

Aanbevolen: