Hoe Maak Je Online Photoshop?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Online Photoshop?
Hoe Maak Je Online Photoshop?

Video: Hoe Maak Je Online Photoshop?

Video: Hoe Maak Je Online Photoshop?
Video: Photoshop voor beginners | de Basis van Photoshop | de Videomakers 2023, Maart
Anonim

De uitdrukking "make photoshop" met betrekking tot digitale beeldverwerking wordt door veel gebruikers als volkomen begrijpelijk ervaren en roept geen vragen op. De bekende afbeeldingseditor Photoshop is zo nauw in het leven van gebruikers gekomen. Ondanks al zijn voordelen en voordelen heeft het echter twee belangrijke nadelen: het neemt veel ruimte in beslag op de harde schijf van een computer en kost veel geld.

Hoe maak je online photoshop?
Hoe maak je online photoshop?

instructies:

Stap 1

Als je Photoshop niet op je computer hebt geïnstalleerd en er geen manier is om het te vervangen door andere programma's, dan is het vrij logisch om online toegang te willen hebben tot de benodigde functionaliteit. Immers, als er een mogelijkheid is om online photoshop te maken voor welke foto dan ook, dan hoef je niet aan een specifieke computer gebonden te zijn. Toegang tot een site met dergelijke functionaliteit kan overal zijn - het belangrijkste is om toegang te hebben tot internet. Dergelijke sites bestaan op internet en zijn niet moeilijk te vinden. Om dit te doen, voert u de juiste zoekopdracht in een willekeurige zoekmachine in.

Stap 2

Na een snelle blik op de resultaten, zult u waarschijnlijk merken dat de meeste van deze sites dezelfde technologie gebruiken om online Photoshop te doen. Het is gebaseerd op de originele Pixlr-ontwikkeling. Om onmiddellijk alle functies van de originele bron te hebben, is het daarom beter om naar de site van de ontwikkelaars van gratis online Photoshop te gaan.

Stap 3

Kies een van de volgende opties terwijl de editor is geopend:

• Nieuwe afbeelding maken

• Upload een foto vanaf uw computer

• Open een afbeelding door een URL in te voeren

• Upload een afbeelding en bibliotheken (voor deze optie is registratie vereist) Na het uploaden van een foto kunt u er een online Photoshop mee maken, waarbij u de gebruikelijke effecten van de offline versie van de editor toepast. Het systeem heeft basisfuncties die bekend zijn bij veel Photoshop-gebruikers. Gebruik voor een eenvoudigere beeldverwerking de uitdrukkelijke functies van het systeem door op de link van de hoofdpagina te klikken, die zich rechts van de editor bevindt. Met Express Processing kunt u een afbeelding bijsnijden, het formaat wijzigen, kleuraanpassingen maken en de meest voorkomende visuele foto-effecten toepassen.

Populair per onderwerp