Java Leren

Inhoudsopgave:

Java Leren
Java Leren

Video: Java Leren

Video: Java Leren
Video: Java Eerste Basis - Java Leren Kennen Deel 1 - Dutch Programmers 2023, Maart
Anonim

Programmeren in het Java-platform is heel eenvoudig, vooral voor mensen die bekend zijn met basisprogrammeerconcepten. Als u besluit om dit bedrijf aan te pakken, beperk u dan niet tot alleen artikelen en gebruikersadvies, zelfs als u een bepaalde kennis over dit onderwerp heeft, negeer de tutorials niet en gebruik de juiste software.

Java leren
Java leren

Noodzakelijk

  • - programmeerboek;
  • - editor voor de code;
  • - emulator.

instructies:

Stap 1

Om zelf Java te leren, koopt u speciale studieboeken over dit onderwerp in tweedehandsboekwinkels in uw stad of bestelt u ze op internet. Zorg eerst dat je minimaal minimale programmeervaardigheden hebt; als je er geen hebt, bestel dan ook leerboeken over dit onderwerp voor beginners om bepaalde aspecten van het proces te verduidelijken en een algemeen begrip te krijgen van filosofie en verschillen in talen.

Stap 2

Selecteer software. Je kunt elke gewenste builder gebruiken; vergeet ook niet een reeks hulpprogramma's waarmee u verschillende modellen mobiele apparaten kunt emuleren om de code die u schrijft te testen. Let ook op volwaardige softwareproducten die deze functies combineren, bijvoorbeeld van Nokia. Dit programma is bedoeld voor meer gevorderde programmeurs en is zelden geschikt voor beginners.

Stap 3

Als je het hebt gekozen voor Java-programmering, vergeet dan niet onnodige qt-bibliotheken die je van tijd tot tijd moet verwijderen. Het is goed mogelijk dat je alleen een gewone editor zoals het standaard Kladblok hoeft te gebruiken, maar op het beginniveau is het aan te raden om aandacht te besteden aan handigere tools.

Stap 4

Download een videocursus over programmeren in de Java-taal als wat in de leerboeken staat al moeilijk genoeg is om de stof zelf te bestuderen. Lees ook regelmatig de Java-programmeerboeken en recensies van codeerprogramma's.

Stap 5

Bezoek thematische forums en verwaarloos de informatie uit studieboeken niet. Probeer tussen de gedrukte publicaties de meest relevante educatieve literatuur op dit moment te kiezen.

Populair per onderwerp