Hoe Het Platform Te Updaten?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Platform Te Updaten?
Hoe Het Platform Te Updaten?

Video: Hoe Het Platform Te Updaten?

Video: Hoe Het Platform Te Updaten?
Video: How to update `nodejs` in `ubuntu` platform? 2023, Maart
Anonim

Er komt een tijd dat de gebruiksduur van een bepaald platform op een computer afloopt en het moet worden bijgewerkt. Sommige worden automatisch bijgewerkt, andere niet. Het is de moeite waard om het algoritme voor het uitvoeren van deze procedure te overwegen.

Hoe het platform te updaten?
Hoe het platform te updaten?

instructies:

Stap 1

Ga naar de Windows Update-website. Open Internet Explorer (5 of hoger) en ga naar het menu Extra in Windows Update. Als alternatief kunt u eenvoudig de URL van de Widows-updatesite op de Microsoft-portal invoeren. Om deze bewerking met succes te voltooien, gebruikt u alleen de Internet Explorer-browser, in andere zal een foutmelding verschijnen. Volg de link naar de map Windows Update.

Stap 2

Klik in het linkermenu op "admin-functies toepassen". Zodra deze functies op het scherm verschijnen, zoekt u naar de Windows Update-catalogus onder het gedeelte "updates van het besturingssysteem".

Stap 3

Installeer indien nodig "Active Control X". In de Microsoft Update-catalogus ziet u updates in het zoekvak (voor Vista- of XP-besturingssystemen). Voeg updates toe aan de lijst met installeerbare items. Klik hiervoor op de knop "Toevoegen" naast elke update die u wilt installeren.

Stap 4

Controleer de status van de gedownloade updates. Klik op de knop "Bekijk winkelwagen" in de rechterbovenhoek van het scherm zodra u klaar bent met het updaten van het systeem. Zorg ervoor dat het alle benodigde updates bevat en klik op downloaden. Kies in het pop-upvenster Downloadopties waar u alle bestanden wilt downloaden. De indicator geeft de laadstatus aan.

Stap 5

Ga naar de map waar het bestand is gedownload. Dubbelklik met de linkermuisknop op alle bestanden om de installatie te controleren. U wordt waarschijnlijk gevraagd om uw computer opnieuw op te starten wanneer de bewerking is voltooid.

Stap 6

Bewaar alle bestanden op media zoals een USB-stick of schijf en download ze naar uw computer. Doe dit wanneer u updates moet downloaden voor een computer die niet is verbonden met internet. Door te dubbelklikken op de bestanden, installeert u ze zoals bij het downloaden van internet.

Populair per onderwerp