Een Programma Snel Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Programma Snel Verwijderen
Een Programma Snel Verwijderen

Video: Een Programma Snel Verwijderen

Video: Een Programma Snel Verwijderen
Video: Een Programma verwijderen binnen Windows 10 2023, Maart
Anonim

Bij het installeren van een bepaald programma op een computer weet de gebruiker vaak niet of hij het leuk zal vinden, of hij ermee zal werken. Soms zijn een paar seconden voldoende om het programma te evalueren: nadat hij zich ervan heeft vergewist dat dit niet is wat hij zocht, wil de eigenaar van de computer het misschien onmiddellijk verwijderen.

Een programma snel verwijderen
Een programma snel verwijderen

instructies:

Stap 1

Om programma's te verwijderen, kunt u het standaard Windows-verwijderprogramma of hulpprogramma's van derden gebruiken. Als het programma zichzelf heeft geregistreerd in de lijst met geïnstalleerde applicaties, dan is de eenvoudigste manier om het te verwijderen via de Uninstall-regel - op voorwaarde dat deze regel in het programmamenu staat.

Stap 2

In het geval dat het programma tijdens de installatie geen verwijderingsregel heeft gemaakt, kunt u het beste de Uninstall Tool gebruiken om de installatie ongedaan te maken. Dit programma is goed omdat het snel opent - in tegenstelling tot het standaard hulpprogramma voor het verwijderen van Windows. Wanneer u de Uninstall Tool opent, informeert deze u over de laatst geïnstalleerde programma's, wat ook erg handig is. Maar het belangrijkste voordeel van dit hulpprogramma is dat het alle sporen van een onnodig programma volledig van de computer verwijdert.

Stap 3

Installeer en voer de Uninstall Tool uit. Markeer het programma dat u wilt verwijderen en klik op de regel "Verwijder het geselecteerde programma". Het programma wordt verwijderd, het hulpprogramma controleert de computer op de aanwezigheid van sporen op de computer. Daarna wordt een bericht weergegeven met informatie over de gevonden records. Om ze te verwijderen, klikt u op de knop "Verwijderen".

Stap 4

Gebruik het hulpprogramma Revo Uninstaller om het programma snel te verwijderen. Net als de Uninstall Tool kan het de applicatie en al zijn sporen in het systeemregister en computermappen volledig verwijderen. Het hulpprogramma heeft een handige "Hunt Mode"-optie waarmee u programma's kunt verwijderen die u niet in de lijst met geïnstalleerde programma's kunt vinden, maar waarvan het werk merkbaar is op de computer. U kunt een programma verwijderen door het "draadkruis" naar het venster, het systeemvakpictogram, enz. te slepen.

Stap 5

Om uw computer niet te verstoppen en geen problemen te hebben met het verwijderen van programma's, kunt u proberen hun draagbare versies te installeren - natuurlijk, als u de keuze heeft. Draagbare versies van programma's hoeven niet te worden geïnstalleerd en uitgevoerd vanuit hun werkmap, die u op elke geschikte plaats kunt plaatsen. Als uw computer bijvoorbeeld twee of meer schijven (of logische partities) heeft, is het handig om de draagbare versies op schijf D te plaatsen. D-schijf blijft intact.

Populair per onderwerp