Hoe Plak Je De Film Op Het Scherm?

Inhoudsopgave:

Hoe Plak Je De Film Op Het Scherm?
Hoe Plak Je De Film Op Het Scherm?

Video: Hoe Plak Je De Film Op Het Scherm?

Video: Hoe Plak Je De Film Op Het Scherm?
Video: Hoe plak je een screenprotector 2023, Maart
Anonim

Om het display van een mobiele telefoon, camera, mediaspeler of ander mobiel apparaat te behouden, kun je er een speciale beschermfolie op plakken. Een dunne laag transparant plastic beschermt het schermoppervlak tegen krassen, slijtage en beschadiging. Schermbeschermers kunnen mat of glanzend zijn of een reflecterend spiegeloppervlak hebben, maar elk van hen zal de hoofdfunctie vervullen - het scherm beschermen.

Hoe plak je de film op het scherm?
Hoe plak je de film op het scherm?

instructies:

Stap 1

Om de film te plakken, moet u ervoor zorgen dat de vorm van de film overeenkomt met de vorm van het scherm van uw apparaat. Schermbeschermers kunnen direct voor het geselecteerde telefoon- of spelermodel worden gemaakt, of ze kunnen groot zijn, geschikt voor alle mobiele apparaten. Als uw film groter is dan het scherm, moet u deze bijsnijden zodat deze precies op de rand van het scherm past. Hiervoor wordt een verwijderbare toplaag op de film aangebracht, waarop je de contouren van het scherm kunt tekenen door de film op het display te bevestigen. Nadat u de contouren van het scherm hebt getekend, knipt u dit deel voorzichtig af met een schaar.

Stap 2

Nu moet u het weergaveoppervlak voorbereiden. Veeg het grondig af met de doek, die altijd bij de beschermfolie zit. Probeer geen kruimeltje of echtscheiding achter te laten. Nadat het oppervlak van het scherm schoon is, bedek het dan met een doek.

Stap 3

Pak de tape en onderzoek hem. Het heeft meestal twee transparante labels met het label Stap 1 en Stap 2. U moet de extra laag van de film verwijderen door aan het label van Stap 1 te trekken en de film op het scherm te plakken, glad te strijken en lucht uit de film te houden. Trek nu aan het tabblad Stap 2 en verwijder de tweede extra laag van de film. Je scherm is nu beveiligd.

Populair per onderwerp