Hoe Ccleaner Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Ccleaner Te Gebruiken?
Hoe Ccleaner Te Gebruiken?

Video: Hoe Ccleaner Te Gebruiken?

Video: Hoe Ccleaner Te Gebruiken?
Video: hoe ccleaner gebruiken 2024, April
Anonim

CCleaner is een populair hulpprogramma voor het opschonen van het besturingssysteem en het verwijderen van programma's, evenals het beheren van opstartopties en applicaties die op het systeem zijn geïnstalleerd. CCleaner heeft veel functies die zijn geïmplementeerd in een volledig functionele grafische interface.

Hoe ccleaner te gebruiken?
Hoe ccleaner te gebruiken?

Schoonmaak

Met het opschoningsgedeelte kunt u onnodige gegevens van het systeem verwijderen die zich ophopen als gevolg van het gebruik van programma's. Deze optie in het hoofdvenster van het programma is verdeeld in twee secties, evenals blokken waarin de inhoud voor het wissen van gegevens is geselecteerd met behulp van selectievakjes. Het tabblad Windows bevat de belangrijkste systeemparameters en gegevens voor verwijdering die tijdens het gebruik van de computer zijn verschenen. Het gedeelte Toepassingen vermeldt de programma's die op het systeem zijn geïnstalleerd en opties die ook kunnen worden geselecteerd voor opschonen. Elk item is voorzien van een tekstcommentaar, en daarom zou het geen probleem moeten zijn om de reinigingsparameters te kiezen. Gebruik deze sectie elke twee weken als u de maximale prestaties van de op het systeem geïnstalleerde programma's wilt behouden.

Klik op de knop "Analyse" om de hoeveelheid te verwijderen informatie te berekenen. Klik na het einde van de bewerking op "Wissen" om de geselecteerde gegevens te verwijderen. U kunt ook op de knop "Opschonen" klikken zonder eerst de optie "Analyse" te selecteren.

register

Gebruik dit tabblad van het programma om fouten op te lossen die optreden tijdens het werken met het systeem. Klik op de knop "Problemen oplossen" om het programma in staat te stellen mogelijke systeemregisterproblemen te identificeren. Nadat u klaar bent met het tellen van het aantal fouten in de records, klikt u op "Repareren". Bewaar een reservekopie van de wijzigingen die u zullen helpen de staat van het systeem te herstellen in het geval dat er een crash optreedt tijdens de werking van het programma. Klik daarna op de knop "Alles repareren" om de door het programma gevonden problemen op te lossen.

In het gedeelte "Instellingen" kunt u de systeemupdate-instellingen wijzigen en uitzonderingen instellen voor het werken met het programma, dwz. specificeer die bestanden en toepassingen waarvan u de gegevens niet wilt aanraken bij het opschonen.

Ccleaner-service

Het servicetabblad geeft opties weer voor het werken met programma's die in het systeem zijn geïnstalleerd. De sectie "Programma's verwijderen" vermeldt de hulpprogramma's die op uw systeem zijn geïnstalleerd. Selecteer de toepassing die u wilt verwijderen en klik op Verwijderen. U kunt het programma ook hernoemen of het gewoon verwijderen uit de lijst met hulpprogramma's. Wanneer u op de knop "Verwijderen" klikt, wordt de toepassing verwijderd uit de geïnstalleerde lijst, maar niet van het systeem.

De sectie "Opstarten" bevat programma's die worden gestart tijdens het opstarten van het systeem nadat de computer is ingeschakeld. Als u niet wilt dat een bepaald programma samen met het systeem wordt geladen, klikt u met de rechtermuisknop op het item met de naam en klikt u op "Uitschakelen".

De sectie "Zoeken naar bestanden" stelt u in staat om het document te vinden dat is opgegeven in de zoekreeks in het systeem. Deze optie kan worden gebruikt als u geen enkel bestand in het systeem kunt vinden en de specifieke naam niet meer weet.

De sectie "Systeemherstel" is verantwoordelijk voor het kiezen van punten om terug te keren naar de vorige staat van de computer wanneer er allerlei fouten optreden tijdens het werk na het installeren van het programma of het downloaden van een kwaadaardig bestand. Erase Disks wist alle bestanden van uw harde schijf of een opslagmedium dat op uw computer is aangesloten. Selecteer de media die u wilt wissen met behulp van de selectievakjes en klik vervolgens op Wissen om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: