Japans Typen

Inhoudsopgave:

Japans Typen
Japans Typen

Video: Japans Typen

Video: Japans Typen
Video: SAMURAI 侍 ☯ Japanese Trap u0026 Bass Type Beat ☯ Trapanese Hip Hop Mix trap music 2024, Mei
Anonim

U kunt op bijna elke computer in het Japans afdrukken, zelfs als u een niet-Japanse versie van Windows hebt. Er is geen extra software-installatie vereist. Alle functies die nodig kunnen zijn, zijn al ingebouwd.

Japans typen
Japans typen

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat Japans is geïnstalleerd in de lijst met lettertypen. Zoek daarna in het configuratiescherm het tabblad "Talen" en voeg de Japanse lay-out toe.

Stap 2

Werk vervolgens met speciale toetsenbordpictogrammen en lettertypen. Als de benodigde pictogrammen zijn verschenen, roept u door op de allereerste - "A" te klikken, een speciaal menu op waarmee u het gewenste alfabet kunt selecteren. Met dit lettertype wordt de getypte informatie op het scherm weergegeven. Het zal ofwel Hiragana of Katakana zijn.

Stap 3

Het is echter mogelijk dat er geen speciale pictogrammen verschijnen. In dit geval wordt alles weergegeven in Romaji. Wat te doen in dit geval? Begin met afdrukken, klik met de rechtermuisknop op Volgende en de informatie wordt weergegeven in Hiragana. Toegegeven, deze methode werkt niet altijd meteen, dus als de lettertypewijziging plotseling niet de eerste keer gebeurde, wist u alles wat u eerder hebt getypt en begint u opnieuw. U bent verzekerd van succes.

Stap 4

Daarna volgt het technische gedeelte. Gebruik de gebruikelijke Romaji-transliteratie en Latijnse letters om de gewenste Japanse woorden in te voeren. Het onderstrepen van Japanse letters met een stippellijn tijdens het afdrukken betekent dat je moet kiezen of je dit woord in hiërogliefen wilt vertalen of het ongewijzigd wilt laten, dat wil zeggen, net als een alfabet. Als er geen wijzigingen nodig zijn, drukt u indien nodig op de knop "Enter" - "Space". Het woord wordt automatisch vertaald.

Stap 5

De frequentie van het gebruik van een of ander teken wordt bepaald door de computer zelf. Als de optie die door de computer wordt aangeboden plotseling niet past, drukt u nogmaals op de knop "Spatie", waardoor een menu verschijnt met een lijst met alle mogelijke opties, waaruit u de meest geschikte moet selecteren en op "Enter" drukt. " knop.

Stap 6

Als het zoekwoord plotseling niet in de voorgestelde woordenlijst staat, moet u de afdruk opnieuw controleren. Namelijk - de lengte van de klinkers en andere subtiliteiten van de taal. Het programma is uiterst gevoelig voor al deze kleine veranderingen. Mindfulness en geduld zijn wat je in de eerste plaats nodig hebt voor je werk.

Aanbevolen: