Hoe Codering In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Codering In Te Stellen
Hoe Codering In Te Stellen

Video: Hoe Codering In Te Stellen

Video: Hoe Codering In Te Stellen
Video: HOE LEER JE PROGRAMMEREN? | Programmeren voor beginners (2020) 2024, Mei
Anonim

Vaak is er een probleem in verband met het feit dat een apparaat geen tekst kan lezen die gemakkelijk door computerprogramma's kan worden geopend, ondanks het feit dat het de noodzakelijke functie heeft. Dit komt meestal door codering.

Hoe codering in te stellen
Hoe codering in te stellen

Noodzakelijk

MS Office Word-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer Microsoft Office Word-software op uw computer. Als u een programma voor eenmalig gebruik nodig heeft, hoeft u er tijdens de proefperiode geen licentie voor aan te schaffen. Het is ook een goede optie om een gratis analoog te gebruiken - het Open Office-programmasysteem, dat bijna dezelfde functies heeft en in een vergelijkbaar scenario werkt.

Stap 2

Installeer het gedownloade programma. Voer het uit, gebruik het menu "Bestand", selecteer het tekstdocument dat u nodig hebt, waarin u de codering gaat wijzigen. Houd er rekening mee dat problemen met het lezen van tekstbestanden ook in een niet-ondersteunde indeling kunnen zijn.

Stap 3

Ontdek precies welke documentextensies relevant zijn voor uw e-book, speler of telefoonsoftware. Hier hoeft u alleen maar de opslagmap te selecteren - uw verwisselbare apparaat, en, onder de naam, de bestandsextensie te wijzigen in een ondersteunde.

Stap 4

Als uw probleem precies de codering is, selecteert u bij het openen van de tekst Unicode en slaat u het document op de verwisselbare schijf op in Windows-codering. In dit geval verschijnt het dialoogvenster zelf bij het opslaan van bestanden, zodat u de kenmerken ervan onafhankelijk kunt configureren.

Stap 5

Als het wijzigen van de codering in Windows niet heeft geholpen, probeer dan ook het bestand te openen met MS Office Word door de codering te wijzigen in een andere in de lijst. U kunt het beste eerst de informatie lezen over de tekstdocumentbestanden die door uw apparaat worden ondersteund.

Stap 6

Zorg er ook voor dat er compatibele software op is geïnstalleerd. Installeer het indien nodig opnieuw of vervang het door andere bijgewerkte of functionele versies die het openen van tekstdocumenten ondersteunen.

Aanbevolen: