Hoe Bedrukte Vellen Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Bedrukte Vellen Te Identificeren
Hoe Bedrukte Vellen Te Identificeren

Video: Hoe Bedrukte Vellen Te Identificeren

Video: Hoe Bedrukte Vellen Te Identificeren
Video: Kleding bedrukken met flex-folie 2024, Mei
Anonim

Het is gebruikelijk om een bedrukt vel een vel papier van elk formaat te noemen waarop de tekst eenzijdig is bedrukt. Maar ook in de vorm van voorwaardelijk gedrukte vellen verschijnen documenten in veel toepassingen voor de computergebruiker. En voor andere programma's is er een optie om de pagina's te bekijken in de vorm waarin ze worden afgedrukt. Om de bedrukte vellen, hun soort, hoeveelheid, formaat te bepalen, moet u de tools van een specifieke toepassing gebruiken.

Hoe bedrukte vellen te identificeren
Hoe bedrukte vellen te identificeren

instructies:

Stap 1

Het afgedrukte blad ziet er het duidelijkst uit in de teksteditor Microsoft Office Word en vergelijkbare programma's. Standaard worden vellen in een Word-document gemaakt in staande richting (de bovenrand van het document is smaller dan de zijkant) en A4. Om het volledige afgedrukte vel te zien, stelt u het tabblad Weergave onder Schaal in op Volledige pagina en klikt u op OK.

Stap 2

Er is nog een andere manier om te bepalen wat voor soort bedrukt vel het zal zijn. Klik op het tabblad "Bekijken" in het gedeelte "Documentweergavemodi" op de knop "Leesmodus" - u ziet een volwaardige afgedrukte pagina in uw editorvenster. Om deze modus te verlaten, klikt u op de knop "Sluiten" in de rechterbovenhoek van het venster.

Stap 3

Maar in de documentbewerkingsmodus is zo'n schaal niet altijd handig, dus klik op de Office-knop in de linkerbovenhoek van het venster en selecteer het submenu-item Afdrukvoorbeeld in het menu Afdrukken. In de weergavemodus kunt u een nieuwe paginaoriëntatie en -indeling instellen.

Stap 4

Gebruik de overeenkomstige knoppen en vervolgkeuzelijsten op de menubalk onder Pagina-instelling. Om deze modus te verlaten en terug te keren naar de documentbewerkingsmodus, klikt u op de knop op de menubalk "Voorbeeldvenster sluiten".

Stap 5

In Microsoft Office Excel-documenten, notitieblokken, afbeeldingseditors en andere toepassingen worden afgedrukte bladen niet altijd weergegeven in de documentbewerkingsmodus. U kunt ook het documentvoorbeeld gebruiken om te bepalen hoe het document eruit zal zien wanneer het wordt afgedrukt. Deze optie is altijd te vinden in het menu Bestand.

Stap 6

U kunt aanvullende parameters instellen voor documenten die moeten worden afgedrukt in het venster "Afdrukken" - hoeveel pagina's moeten er op één vel passen, als het dubbelzijdig is, welke pagina's - even of oneven - worden afgedrukt. Gebruik de overeenkomstige knoppen in het venster Afdrukken. Het wordt ook opgeroepen vanuit het menu "Bestand".

Aanbevolen: