Hoe Ga Je Naar Inviz In ICQ

Inhoudsopgave:

Hoe Ga Je Naar Inviz In ICQ
Hoe Ga Je Naar Inviz In ICQ

Video: Hoe Ga Je Naar Inviz In ICQ

Video: Hoe Ga Je Naar Inviz In ICQ
Video: ВЕРНУЛСЯ В АСЬКУ В 2019 2024, Mei
Anonim

Net als in het echte leven heeft een persoon ook online het recht om alleen te zijn. Natuurlijk is het veel moeilijker om je erin terug te trekken, maar er zijn nog steeds manieren om dit te doen. En een van deze methoden is onzichtbaarheid in de ICQ-messenger.

Hoe ga je naar inviz in ICQ
Hoe ga je naar inviz in ICQ

instructies:

Stap 1

U kunt in ICQ in één keer voor alle gebruikers onzichtbaar worden. Open hiervoor het ICQ-clientvenster (dit kan QIP, Miranda of klassieke ICQ zijn) en zoek de statusknop. Klik erop en selecteer in de vervolgkeuzelijst de opdracht "Onzichtbaar". Nu verandert uw status in ICQ in onzichtbaar, maar sommige contacten die speciale klanten gebruiken, kunnen nog steeds zien dat u momenteel online bent. Om dit te voorkomen, gebruikt u de knop "Onzichtbaar voor iedereen", die in dezelfde lijst staat. Als u op deze knop drukt, vergroot u uw kansen om onopgemerkt te blijven aanzienlijk, zelfs als u onzichtbaar bent.

Stap 2

Naast de standaardstatus kunt u in ICQ een privéstatus instellen, die u alleen voor sommige groepen contactpersonen naar onzichtbaarheid "stuurt", waarvan u de samenstelling zelf kunt kiezen. Om op deze manier onzichtbaar te worden, klikt u op de knop "Uw privéstatus", die zich rechts van de standaardstatusknop bevindt. Als privéstatus kunt u de volgende parameters instellen: "Zichtbaar voor iedereen", "Alleen zichtbaar voor de lijst met zieners", "Zichtbaar voor iedereen behalve de lijst met blinden", "Alleen zichtbaar voor de lijst met contacten", "Onzichtbaar voor iedereen". De privéstatus is dus een hulpmiddel voor een meer "flexibel" onzichtbaarheidsbeheer.

Stap 3

Naast de bovenstaande methoden, kunt u ook voor elk contact afzonderlijk ingaan op onzichtbaarheid door hem toe te voegen aan de lijst met blinden. Open hiervoor de lijst met contactpersonen, klik met de rechtermuisknop op de gewenste contactpersoon en selecteer de opdracht "Toevoegen aan de lijst van blinden". Voor een contactpersoon die op de lijst van onzichtbare personen staat, wordt uw status altijd aangegeven door onzichtbaarheid.

Aanbevolen: