Gegevens In E-mail Wijzigen

Inhoudsopgave:

Gegevens In E-mail Wijzigen
Gegevens In E-mail Wijzigen

Video: Gegevens In E-mail Wijzigen

Video: Gegevens In E-mail Wijzigen
Video: Wachtwoord e-mail wijzigen.avi 2024, Mei
Anonim

Wanneer een gebruiker een e-mail start op een e-mailservice, wordt hem om bepaalde gegevens gevraagd. Als u tijdens de registratie onjuiste informatie heeft verstrekt, kunnen de gegevens in de mail worden gewijzigd.

Gegevens in e-mail wijzigen
Gegevens in e-mail wijzigen

instructies:

Stap 1

Als u de eigenaar bent van e-mail in het Yandex. Mail-systeem, start u de browser op de gebruikelijke manier en opent u uw mailbox door de vereiste gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Klik op de "Instellingen" link-knop in de rechterbovenhoek van het venster, deze bevindt zich direct onder uw e-mailadres.

Stap 2

Een andere optie: klik op de link "Configureren" onder de lijst met mappen in de e-mail. Wanneer u naar een nieuwe pagina gaat, gaat u een niveau omhoog door op het opschrift "Instellingen" bovenaan het venster te klikken.

Stap 3

Selecteer op de pagina die wordt geopend het gedeelte "Afzenderinformatie" door erop te klikken met de linkermuisknop. Breng de nodige wijzigingen aan in de bestaande velden (naam, handtekening aan het einde van de brief, portret, enz.). Klik op de knop "Wijzigingen opslaan" onderaan het venster.

Stap 4

Als u uw wachtwoord moet wijzigen of een nieuw telefoonnummer moet bevestigen waarop berichten van het Yandex-systeem zullen worden ontvangen, selecteert u het gedeelte Beveiliging in het venster Instellingen. Selecteer de categorie die u wilt bewerken en volg de instructies die op het scherm verschijnen.

Stap 5

Om wijzigingen aan te brengen in de gegevens op de mailservice Mail, komt u in uw mailbox door de vereiste naam en wachtwoord in te voeren. Scroll naar beneden met het muiswiel of de schuifbalk helemaal onderaan de pagina en klik op de link "Instellingen".

Stap 6

Selecteer het gedeelte op de geopende pagina, de gegevens waarin u wilt bewerken: "Mijn telefoons", "Persoonlijke gegevens", "Wachtwoord". Vergeet na het wijzigen van de gegevens niet op de knop "Opslaan" te klikken.

Stap 7

Op de Yahoo-service, nadat u zich hebt aangemeld bij uw mailbox, klikt u op de pijlknop in de linkerbovenhoek van het venster, net rechts van de begroeting ("Hallo, [gebruikersnaam]"). Selecteer "Profiel" in het vervolgkeuzemenu. Bevestig bij het invoeren van uw profiel nogmaals uw rechten met een wachtwoord en selecteer de sectie die u wilt bewerken, voer de gegevens in. Sla uw wijzigingen op.

Aanbevolen: