Hoe Downloads Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Downloads Te Blokkeren
Hoe Downloads Te Blokkeren

Video: Hoe Downloads Te Blokkeren

Video: Hoe Downloads Te Blokkeren
Video: How to Block Downloads in Google Chrome on Windows 10 [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

Wanneer meer dan één gebruiker op een computer werkt, zijn conflicten over internetverkeer en bijgevolg betaling niet ongewoon. Bovendien, als kinderen op de computer werken en ze de verkeerslimiet meer dan eens hebben gekozen, zit je tot het einde van de maand zonder internet. Het downloaden van bestanden blokkeren is in een dergelijke situatie de enige uitweg.

Hoe downloads te blokkeren
Hoe downloads te blokkeren

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - computer;
  • - Lan2net NAT Firewall-programma.

instructies:

Stap 1

Gebruikersbeleid configureren. Maak ten minste twee gebruikers op het systeem - een beheerder en een gewone gebruiker met beperkte rechten. Daarnaast is er in het arsenaal van een modern besturingssysteem ouderlijk toezicht met flexibele instellingen. Ga hiervoor naar het tabblad "Configuratiescherm" met behulp van de snelkoppeling "Deze computer". Zoek vervolgens een snelkoppeling met de naam "Gebruikersaccounts".

Stap 2

Download en installeer Lan2net NAT Firewall of een ander soortgelijk programma. Het is dit programma dat de toegangsregels voor gebruikers van een lokaal netwerk of één computer heeft verfijnd. Je kunt het vinden op de grote portal softodrom.ru.

Stap 3

Configureer regels voor elke gebruiker in de sectie "Gebruikersgroepen en regels". Stel de juiste kenmerken in om het internetkanaal te beschermen: download- en uploadquota, gebruikerswerk op bepaalde uren van de dag, blokkeer bepaalde sites. Alle instellingen worden gemaakt in de handmatige modus, dus wees voorzichtig met alle bewerkingen die u uitvoert.

Stap 4

Lan2net NAT Firewall-software houdt het verkeer voor elke gebruiker apart bij. U kunt de statistieken bekijken in de secties "Monitoring" en "Logboeken". U kunt de regels voor de overtredende gebruiker wijzigen in de sectie "Firewallregels" - de toegang volledig weigeren of alleen toegang laten voor geselecteerde protocollen.

Stap 5

Het programma heeft de mogelijkheid om rapporten te genereren in de ingebouwde webserver. U krijgt samenvattende rapporten over het downloaden van bestanden, evenals statistieken voor elke gebruiker afzonderlijk. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het blokkeren van downloads op internet vrij eenvoudig is, het belangrijkste is om alle algoritmen te volgen voor het uitvoeren van bewerkingen.

Aanbevolen: