Hoe Het Telegram-programma Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Telegram-programma Te Gebruiken
Hoe Het Telegram-programma Te Gebruiken

Video: Hoe Het Telegram-programma Te Gebruiken

Video: Hoe Het Telegram-programma Te Gebruiken
Video: How to Use Telegram 2024, Mei
Anonim

Telegram is een relatief nieuwe dienst voor communicatie op internet. Hiermee kunt u niet alleen berichten uitwisselen, maar ook video's, muziek en bestanden. De messenger is multifunctioneel, met een gebruiksvriendelijke interface. Telegram leren gebruiken is helemaal niet moeilijk.

Hoe het Telegram-programma te gebruiken
Hoe het Telegram-programma te gebruiken

Telegram downloaden en activeren and

Om het gratis Telegram-hulpprogramma te gaan gebruiken, moet u het downloaden en installeren op uw computer of smartphone. Het is wenselijk om te downloaden van de officiële website telegram.org, maar in dit geval is de versie in het Engels, u zult deze zelf moeten russificeren. Er is geen wens om je druk te maken, je kunt een gerussificeerde versie op internet vinden.

Om te activeren, moet u het telefoonnummer invoeren waarop u een bericht met een code zult ontvangen. Nadat het registratieproces is voltooid, wordt de service beschikbaar voor gebruik.

Je moet naar de instellingen gaan, het camerapictogram in de linkerbovenhoek, een vinkje plaatsen voor de benodigde opties. Upload een foto, vul een profiel in, maak kennis met de functies van de applicatie:

- berichten schrijven en verzenden;

- bijlage van bestanden bij berichten;

- uw eigen kanaal maken;

- creatie van geheime en eenvoudige chats;

- de oprichting van Groep.

Nadat u alle functies hebt onderzocht, begrijpt u welke kansen zich voor u voordoen.

Hoe de Telegram-functies te gebruiken

Telegram heeft uitstekende helpers, bots, met hun hulp kunt u informatie-updates bijhouden, games spelen en enkele van uw dagelijkse taken oplossen. Een culinaire bot helpt je bijvoorbeeld bij het kiezen van een recept op basis van de ingrediënten die je invoert.

Het vinden van bots en abonneren op hun kanalen is eenvoudig. Voer bijvoorbeeld "Robot Anton", "Culinaire bot", BROBOT, BotFather in de zoekbalk in, deze bots verschijnen in het kanaallijstpaneel. Bedien bots met berichtcommando's.

Het is mogelijk om een kanaal aan te maken en dit te gebruiken om vrienden te informeren over updates van hun sociale netwerken, erop te bloggen en door de updates van elke site te bladeren. U kunt publicaties rechtstreeks delen met Telegram-gebruikers. Helaas zijn de berichten alleen te lezen, er is geen mogelijkheid om te reageren of vragen te stellen.

In de messenger kun je één-op-één communiceren met een persoon of met een groep mensen. Geef in de instellingen "maak een groep" op, selecteer de gebruikers die u wilt toevoegen. U kunt alleen op uitnodiging lid worden van de groep. De groepslimiet is 5000 personen.

Opmerkelijk is de optie "geheime chats". Met de functie kunt u in een volledig veilige modus communiceren, de informatie is alleen beschikbaar voor de deelnemers aan de dialoog, specials kunnen niet worden gedecodeerd. services kunnen niet worden gestolen, omdat het automatisch onmiddellijk na het lezen wordt verwijderd.

Om de een of andere reden kunt of wilt u geen extra programma op uw gadget installeren, u kunt de webversie van Telegram in het Russisch web.tlgrm.ru gebruiken.

Aanbevolen: