Hoe Alle Documenten In 1C . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Documenten In 1C . Te Verwijderen
Hoe Alle Documenten In 1C . Te Verwijderen

Video: Hoe Alle Documenten In 1C . Te Verwijderen

Video: Hoe Alle Documenten In 1C . Te Verwijderen
Video: Verwijderen document 2024, Mei
Anonim

Verwijderen is een zeer belangrijke operatie, die vaak leidt tot onherstelbaar verlies van informatie. Bovendien bestaat het gevaar dat u per ongeluk noodzakelijke gegevens verwijdert. Om deze reden hebben de ontwikkelaars van het 1C-programma de implementatie van deze functie vrij serieus benaderd.

Hoe alle documenten in 1C. te verwijderen
Hoe alle documenten in 1C. te verwijderen

Noodzakelijk

het programma "1C: Enterprise"

instructies:

Stap 1

Start het programma 1C: Enterprise, open de vereiste database. Stel de documentverwijderingsmodus in 1C in. Ga hiervoor naar het menu "Service", selecteer "Opties", ga naar het tabblad "Algemeen". Op de onderste regel kunt u de optie instellen voor de modus voor het verwijderen van objecten. Het kan twee waarden aannemen: "Directe verwijdering" of "Markeren voor verwijdering". Selecteer de tweede optie en klik op OK.

Stap 2

Open de map waaruit u 1C-documenten wilt verwijderen. Plaats de cursor op de regel met het document, klik op de Delete-toets op het toetsenbord of klik op de Delete-knop op de werkbalk. U kunt een document ook markeren voor verwijdering met de juiste opdracht in het menu Acties. Na deze acties worden de documenten niet verwijderd, maar wordt het pictogram van hun status doorgestreept met een kruis. U kunt deze markering op elk moment op dezelfde manier ongedaan maken.

Stap 3

Voer fysieke verwijdering uit van objecten die zijn gemarkeerd voor verwijdering. Dit is nodig om het systeem te bevrijden van "vuilnis" en het geheugen van de computer te wissen. Sluit alle geopende vensters in 1C. Ga vervolgens naar het menu "Bewerkingen", selecteer de opdracht "Gemarkeerde objecten verwijderen". Eerst genereert het programma een lijst van de objecten die zijn gemarkeerd voor verwijdering. Het wordt in een apart venster gepresenteerd. Hieruit kunt u die elementen verwijderen die er per ongeluk in zijn gevallen.

Stap 4

Klik vervolgens op de knop "Controle", het programma zal controleren of het mogelijk is om deze informatie te verwijderen zonder de functionaliteit van het systeem aan te tasten. Als dergelijke objecten in de lijst staan, worden ze hiervan uitgesloten. Alleen dan kunt u met de knop Verwijderen documenten uit 1C: Enterprise verwijderen. Na het uitvoeren van deze actie kunnen verwijderde objecten niet worden hersteld, alleen als ze opnieuw worden ingevoerd. De procedure voor het verwijderen van documenten in 1C: Enterprise is nogal ingewikkeld, maar het werd gedaan om de wettigheid van het verwijderen van gegevens te controleren.

Aanbevolen: